DMSO i vitamin c

DMSO i vitamin c protokol – Najvažnije što treba da znate

DMSO i vitamin c su od ključnog značaja za ljude koji boluju od nekih metaboličkih poremećaja. DMSO se koristi kao tansporter i jedan je od najboljih preparata koji unos druga jedinjenja u kožu.

Više o DMSO

DMSO i vitamin c

DMSO je oficijalno Dimetil Sulfoksid. Koristi se iz mnogo razloga u alternativnoj medicini. Prvo i najbitnije kao nosioc ili transporter drugih jedinjenja. DMSO se vezuje za mnogo vrsta molekula i nosi ih kroz kožu (transdermalno).

DMSO je važan u terapijama kod koji se gubi snaga jer se unose oralnim putem I dolazi do sagorevanja dela jdinjenja od strane želuca i želudačne kiseline. DMSO može da nosi neke od ovih terapija kroz kožu i tako izbegava uništenje u probavnom kanalu.

DMSO je takodje od kritične važnosti pacijentima sa rakom koji ne mogu da jedu hranu. Pojedini nutritijenti mogu da se unose kroz kožu.

DMSO se takodje koristi kao rastvor da rastvori grudvice molekula.

Čak i kada se koristi interno, kroz usta, DMSO može da nosi pojedine molekule kroz postavu probavnog kanala pre nego što ih unište stomačne kiseline.

DMSO cilja ćelije raka kao neke druge supstance. Stoga može se vezati za ćelije na površini vaše kože, nosi ih kroz kožu, a zatim cilja ćelije raka i uvlači supstancu u ćeliju raka.

DMSO i vitamin C

vitamin c iz voća

U ovom tretmanu ćete koristiti vitamin C, u obliku mineralnih askorbata. Ovaj tretman je izuzetno dobar za sve oblike melanoma

Pomešajte sledeće:

1) Stavite 1.2 decilitra destilovane vode u čašu,

2) Stavite tečni, kristalni ili Vitamin C u prahu u vodu. Ovo treba biti vrsta Vitamina C sa velikim brojem mineralnih askorbata, kao što su natrijumovi askorbati, kalcijumovi askorbati, kalijumi askorbati, itd. Izbegavajte korišćenje čiste askorbinske kiseline, jer ovi molekuli povlače minerale iz vašeg tela, da bi napravili sastav mineralnih askorbata koje vaše telo zapravo može koristiti.

3) U ovom trenutku, ako većina Vitamina C nije sastavljena od mineralnih askorbata (nego je sastavljena većinom od askorbinske kiseline), dodajte 1 kašičicu sode bikarbone, ili sode bikarbone bez aluminijuma  ili farmaceutsku sodu bikarbonu. Ovo će pretvoriti askorbinsku kiselinu u natrijum askorbat i ugljen dioksid.

4) Počnite svoju terapiju sa 1 gramom mineralnog askorbata i povećajte do 5 grama mineralnih askorbata. Ako dobijete dijareju to znači da povećavate dozu Vitamina C prebrzo.

5) Kada se vitamin C rastvori, dodajte izmedju 10 i 40 kapi DMSO (počnite sa 10 kapi i povećavajte do 40 kapi dok povećavate dozu Vitamina C).

Konzumirajte ovu mešavinu DVA PUTA na dan.

Vitamin C i glukoza

Ćelije ne mogu razlikovati Vitamin C i glukozu jer su skoro identični. Kada je nivo šećera u krvi nizak, Vitamin C je efikasniji. Stoga, kada koristite ovu terapiju držite striktnu dijetu, dijetu za rak sa veoma malo glukoze.

Upozorenje: Uzimanje prevelike doze Vitamina C može da ošteti bubrege. Ne uzimajte dozu veću od tri puta preporučene doze u ovom članku bez konsultovanja sa zdravstvenim profesionalcem.

Kao što smo na početku naveli ovaj tretman se koristi tako što se mešavina maže na kožu. Treba napomenuti da se i druga jedinjenja poput artemisinina, b17 vitamina, raznih minerala i vitamina mogu ubacivati putem kože u mešavini sa DMSO.

Sukobi sa Drugim Terapijama

NE koristiti ovaj protokol ukoliko ste na Budwig dijeti.

NE koristiti ovaj protokol ukoliko uzimate Protecel(R), Entlev(R), Raw Paw ili graviola supplemente (uključujući Amazon Faktor Protokol).

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

X