Naslovna Ishrana i protokoli Trik sa vodom protokol za kancer sve što treba da znate

Trik sa vodom protokol za kancer sve što treba da znate

Trik sa vodom protokol je veoma efikasan za čišćenje organizma i smanjenjenje aktivnosti tumora.

UPOZORENJE
Ovaj protokol ne bi trebalo da koriste slabi pacijenti koji boluju od raka.

Napomena o Herxheimerovoj reakciji

Napomena: Herxheimerova reakcija je kognitivna disfunkcija nastala usled ubijanja prevelikog broja mikroba suviše brzo. Kada se mikrobi ubiju i raspadnu, njihovi kiseli sadržaji dospevaju u krvotok. Ako previše ovih kiselina uđe u krv, one mogu blokirati mozak i sprečiti ga da šalje signale što dovodi do kognitivne disfunkcije.

Herxheimerova reakcija je dobra stvar, jer znači da je ubijen veliki broj mikroba. Međutim, ona može da uplaši pacijenta, zbog čega se obično koriste „nadogradnje“, tako da telo može da obrađuje mrtve mikrobe bez izazivanja Herxheimerove reakcije. Međutim, Herxheimerova reakcija je u potpunosti sigurna, ako do nje dođe.

„Trik savodomprotokol

Za sledeće protokole: izvršiti proveru za alergije ili Herxheimerovu reakciju, ako je Herxheimerova reakcija prisutna, onda se zadržite na dozi a na veću dozu pređite samo onda kada Herxheimerova reakcija više ne bude prisutna. Ako su prisutne alergije, nemojte koristiti ovaj protokol.

Takođe se PREPORUČUJE uzimanje Zeolita koji je dodatak koji bezbedno ispraća toksine iz sistema.

Trodnevna nadogradnja

Prva stvar svakog od tri dana nadogradnje pre uzimanja bilo kakve tečnosti ili hrane (možete jesti i piti jedan sat nakon uzimanja vode sa MSM/Stevijom):

 1. dan: Pomešajte ¼ kafene kašike Stevije sa 1 kašičicom MSM u čaši čiste vode i popijte. (izvršite proveru za Herxheimerovu reakciju i alergije)
 2. dan: Pomešajte malo manje od ½ kafene kašike Stevije sa 2 kašičice MSM u čaši čiste vode i popijte. (izvršite proveru za Herxheimerovu reakciju i alergije)
 3. dan: Pomešajte ½ kašičice Stevije sa 3 kafene kašičice (1 supena kašika) MSM u čaši čiste vode i popijte. (izvršite proveru za Herxheimerovu reakciju i alergije)

Napravite vodu sa Stevijom i MSM za sledećih nekoliko dana

Pomešajte jednu šoljicu MSM-a i 8 kafenih kašičica čistog ekstrakta Stevije sa približno 3.8 litara čiste vode (ili ne čitavom količinom, oko 15 čaša čiste vode). Dobro promešajte i držite u frižideru kada se ne koristi.

Modifikovani trik sa vodom – (proverite da li je prisutna Herxheimerova reakcija i ako je prisutna zaustavite se na trenutnoj dozi koju ćete povećati tek kada se uverite da više nema Herxheimerove reakcije – ne koristite ako se pojavi alergija na MSM ili Steviju).

Prva stvar svakog jutra pre unošenja bilo koje druge tečnosti ili hrane – (možete jesti i piti normalno 1 sat nakon uzimanja vode sa Stevijom i MSM).

Nastavak protokola

 1. dan: Popijte 1 šolju vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 1 supenu kašiku MSM i ½ kafene kašike Stevije.
 2. dan: Popijte 1½ šolju vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 1½ supenu kašiku MSM i ¾ kafene kašike Stevije.
 3. dan: Popijte 2 šolje vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 2 supene kašike MSM i 1 kafenu kašiku Stevije.

Nemojte zaboraviti da proveravate da li je došlo do Herxheimerove reakcije.

Test i naredna 3 dana

Važi sa tekst koji sledi – Ispijanje ove količine tečnosti može potrajati i čitav sat, pa se može reći da je ovo mini post osim što uzimate vodu sa MSM i Stevijom.

 1. dan: Popijte 2½ šolje vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 2½ supene kašike MSM i 1 celu i ¼ kafene kašike Stevije.
 2. dan: Popijte 3 šolje vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 3 supene kašike MSM i 1½ kafenu kašiku Stevije.
 3. dan: Popijte 4 šolje vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 4 supene kašike MSM i 2 kafene kašike Stevije. (Ne zaboravite da proveravate da li je došlo do Herxheimerove reakcije).

Napravite još jednu mešavinu vode sa MSM i Stevijom u dozatoru, sipajte preostalih 1-2 šolje u čašu i stavite sve u frižider za sledeći dan.

Ako želite ovde da napravite pauzu i sačekate do sledeće nedelje da bi nastavili, to je sasvim u redu, samo počnite sa polovinom za prvi dan, a zatim nastavite sa 5 šoljica. Ako ste radili nešto u toku nedelje što vas izlaže nenormalno visokoj količini toksina, onda počnite ispočetka i proveravajte da li je došlo Herxheimerove reakcije.

Trik savodom završna faza

Sledeća doza treba da se uzme u vidu malog posta u okviru kojeg u toku 1-4 sata pijete samo  vodu sa MSM i Stevijom koja svuda stiže u tom vremenskom periodu.

 1. dan: Popijte 5 šoljica vode sa MSM i Stevijom iz dozatora ili ostatak od prethodne ture ili kombinaciju tako da bude 5 šolja ukupno.
 2. dan: Popijte 6 čaša vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 6 supenih kašika MSM i 3 kafene kašike Stevije.

Napravite još vode sa MSM i Stevijom, po potrebi.

 1. dan: Popijte 7 šolja vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 7 supenih kašika MSM i 3 i ½ kafene kašike Stevije.
 2. dan: Popijte 8 šolja vode sa MSM i Stevijom iz dozatora. Na ovaj način unosite oko 8 supenih kašika MSM i 4 kafene kašike Stevije.

Ovu proceduru možete nastaviti do momenta kada za 8 sati posta ispijete punu dozu (oko 3.8 litara). Podelite doziranje u roku od 8 sati.

Možda smatrate da je dostizanje ovog plana – 8 supenih kašika MSM i 4 kafene kašike Stevije dovoljan detoks za vas, a odluka da li želite nastaviti u potpunosti je na vama. I MSM i Stevija su u granicama bezbednosti ako nastavite do 16 supenih kašika MSM i 8 kafenih kašika Stevije.  Sve zavisi od toga kako se osećate, ako vam je dovoljno, onda prestanite.

Ako ste dostigli količinu od 16 supenih kašika MSM i 8 kafenih kašika Stevije (jedna puna doza), završili ste originalni trik sa vodom kod kojeg su ljudi prvobitno radili sledeće: (Ne preporučuje se).

Originalni trik sa vodom

18:00 h – 06:00 h nema hrane i pića

06:00 h – 14:00h konzumirati čitavu dozu vode sa MSM i Stevijom.

Od 17:00 h nastavljate normalno da jedete i pijete.

(Možete samo da zamislite do kakve potencijalne Herxheimerove reakcije to može dovesti – zato vas molimo, koristite oprezan, modifikovan prethodno opisan pristup).

Ostali komentari: Elektromedicina

Elektromedicinski uređaji (npr. protokol uređaja visoke radio frekvencije) mogu se koristiti u bilo kom trenutku tokom ovog protokola zbog toga što elektromedicinski uređaji nisu hrana, a takođe pokušavaju da ubiju iste mikrobe koje se nalaze unutar ćelija karcinoma.

Dakle, korišćenje elektromedicinskog uređaja, posebnog uređaja visoke radio frekvencije, jeste u sinergiji sa korišćenjem trika sa vodom.

Miko Lamberto
Eistria je vaš informativni portal za sve što vas intersuje o zdravlju i zdravstveni pogodnostima raznih preparata, voća, povrća i drugih prirodnih jedinjenja...

Obavezno pročitajte

HPV virus lečenje

HPV virus i njegovo uspešno lečenje

0
U poslednje vreme imamo jako puno poziva od strane osoba koje imaju problem sa HPV virusom. Ovim putem bih želeo da naglasim da je...

Forum

Ekcem

0
Strucnjaci su jednoglasni  najbolji nacin da se nosite sa svrbecim oblastima ekcema na kozi jeste da je odrzavate dovoljno vlaznom. To znaci da se klonite vode koliko...

Oboljenja organa za disanje

0
Organi za disanje mogu da obole i tada se mora sprovesti lečenje. U velikom delu pluća može se javiti zapaljenje pri kome se u...

Lekovito bilje korisni saveti

0
Za ishranu i lečenje Od davnih vremena naši preci su zavisili od biljaka, koje su ih hranile i održavale ih zdravim. Onda su pre stotinak...

Anis Pimpinella anisum lekovita svojstva

0
Pimpinella anisum L. – gajena vrsta Anis je jednogodišnja zeljasta biljka, visine 20-60cm, sa tankim korenom i valjkastom stabljikom, šupljom u sredini, malo dlakavom i...

Kancer prirodno lečenje i prevencija

0
Da biste smanjili rizik od obolevanja od malignih oboljenja, dovoljno je da pogledate u svoj frižider. Dr Ričard Beliveu sa Univerziteta Kvebek u Monteralu, koji je...
Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
Prihvati
Privacy Policy