Tretman sestre Mary Eymard Poydock za uništavanje tumora

Ovaj tretman je rezultat više decenijskog rada na istraživanju leka protiv kancera sestre Mary Eymard Poydock, direktorke istraživačkog tima i profesora biologije na koledžu Erie u Pensilvaniji.
Za dvadeset godina mukotrpnog rada sestre Eimard i njenih saradnikaotkriveno je da kombinacija vitamina b12 i vitamina C ima snažan efekat protiv raznih oblika tumora. Sestra Eimard je izjavila čak da je toliko sigurna u delotvornost ove mešavine da uz njenu pomoć svaki put uspeva da smanji ili totalno uništi tumor.
Odnos u mešavini je je jedan deo vitamin B12 i dva dela vitamin C. Dakle na jedan miligram vitamina b12 idu dva grama vitamina C.
Najčešće se za ovu svrhu može kupiti vitamin C u tabletama a takođe i vitamin b12 mada se mogu koristit takođe i oba vitamina i u prahu.
Ona je takođe prvo izvršila ispitivanja ove mešavine na životinjama koje imaju tumore. Dokazali su da životinje koje imaju tumore i koje primaju ovu mešavinu žive duže od onih koji ne dobijaju mešavinu vitamina C i b12.Bolje od injekcija ova dva vitamina je upotreba oralno uz dodatak MSM praha koji ih vodi direktno kancerogenih ćelija.
Treba napoomenuti da je tim koji je vršio ispitivanja, pokušao isto da učini sa uzimanjem vitamina b12 i C vitamina odvojeno ali nisu postignuti ni približno dobri rezultati kao što je bilo sa mešavinom.Ova mešavina je u potpunosti zaustavila razvoj tumora i redukovala nihovu veličinu, kod nekih slučajeva za 50%.
Za ispitivanje na životinjama su korišćeni sarkom, karcinom i leukemija. Protiv sva tri tipa koja su bila ubrizgana u telo životinje mešavina dva vitamina je pokazala zapanjujuće rezultate.
Ova mešavina je po saznanjima naučnog tima  pojačavala delovanje imunog sistema u cilju napadanja kancerogenih ćelija. Dalja istraživanja su bila usmerena ka većim sisarima i ljudima i takođe su pokazala iznenađujuće dobre rezultate kojima je dokazano da je vitaminskom terapijom moguće smanjiti smrtnost ljudi obolelih od raka i poboljšati njihovo celokupno zdravstveno stanje.

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

X