Medicinski turizam

Turističe desitinacije

Mi Vam nudimo nekoliko pravaca u kojima možete putovati kako iz razloga da bi se izlečili a tako i iz razloga da izgledate bolje, da bi ste uradili neke testove koji nisu mogući u vašoj zemlji.

Neke od destinacija mogu da Vam ponude mnogo kavlitetniju i jeftiniju uslugu nego što je u Vašoj zemlji.

Pogledajte neke od zemalja i po čemu su one populartne i dobra ponuda za medicinski turizam.

la padera de Cuba

Turska

Turska ima veliku ponudu i kvalitetan stručni kadar ujedno i izuzetno povoljne cene plastične hirurgije. U to možemo uključiti estesku hirurgiju, operaciju grudi, operaciju nosa, operaciju kapaka očiju, operaciju podbratka, zatezanje lica, operaciju ušiju, implantaciju kose i razne druge medicinske zahvate. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kuba

Kuba je posebno poznata po homeopatskom programu i velikom znanju kad su u pitanju kancerogena oboljenja. KKuba je vodeća zemlja što se tiče medicinskog truizma za pacijente koji imaju kancer i poznati su po preparatima Vidatox kapi, Cimavax vakcina za kancer pluća i drugima. Ako ste zainteresovani da putujete na Kubu i želite mišljenje renomiranih stručnjaka kontaktirajte nas.

Sjedinjene Američke Države

Sjedinjene Američke Države imaju jedan od najjačih zdravstvenih sistema na celom svetu. U Americi je jedna od najjačih klinika na celom svetu kako po stučnom kadru tako i po programima, istaživačkim timovima i posebnim metodam koje primenjuju. Mayo Clinic poseduje centre po celim SAD i primenjuju neke tretmane poput peptidnih hemoterapija, gama nož i druge eksperimentalne zahvate.

Švajcarska

Švajcarska je evropska zemlja sa njboljim zdravstvenim sistemom. Asocijacija na Švajcarsku je preciznost. Švajcarci imaju jedan interesantan program koji se zove iskador a koji može isključivo da se nabavi u toj zemlji i jedino njihovi stručnjaci mogu da prepišu prave doze za onkološke pacijente i da vrše preglede.

bežbanje starijih osoba

Šta nudimo

Mi Vam nudimo organizaciju kompletnog boravka na destinacijama koje odaeberete, pregled lekarske dokumentacije od strane renomiranih stručnjaka, organizaciju prevoza, prihavćaj na mestu odredišta i uspešan treman. Vaše je samo da nas angažujete.

Kontaktriajte nas

Pošaljite na email sa vašim upitom. Odgovorićemo u minimalnom roku. Radi brže komunikacije upišite i napomenite u poruci Vaš Whatsup ili Viber broj. Mi smo tu zbog Vas, Vaša Eistria.

Pozovite nas na 

EU Fiksni:  +41225017665

Mobilni: +381637069660

Send us mail