Medicinski turizam

Turističe desitinacije

Mi Vam nudimo nekoliko pravaca u kojima možete putovati kako iz razloga da bi se izlečili a tako i iz razloga da izgledate bolje, da bi ste uradili neke testove koji nisu mogući u vašoj zemlji.

Neke od destinacija mogu da Vam ponude mnogo kavlitetniju i jeftiniju uslugu nego što je u Vašoj zemlji.

Ono što je veoma bitno za svakog klijenta su uslovi smeštaja i kvalitet medicinske usluge. U cene koje imamo u ponudi je uračunat kompletan smeštaj za vreme lečenje. U slučaju da je to estetska hirurgija smeštaj ne mora da bude u klinici koja će izvršiti operaciju, dok je naprimer u slučaju lečenja onkoloških pacijenata neophodno da oni budu pod stalim lekarskim nadzorom.

Postoje procedure prilikom određivanja cene tretmana u kojim lekari pregledaju svu potrebnu dokumentaciju koju im mi prosleđujemo od pacijenta.

U nekim lsučajevima lekar traži dodatne testove da se izvrše da bi se ustanovilo da li uopšte može dqa se sprovede lečenje, operaciji ili bilo kakav medicinski tretman.

Samim tim pre nego što se ne urade sve potrebne analize, ne obezbede informacije koje su potrebne klinici od strane pacijenta ne može da se formira konačna cena. Uvek vam možemo dati okvirnu cenu koja može da varira prilkom procene stručnog lica naprimer hiruga, onkologa i dr.

kliničke studije

Turska

Turska ima veliku ponudu i kvalitetan stručni kadar ujedno i izuzetno povoljne cene plastične hirurgije. U to možemo uključiti estesku hirurgiju, operaciju grudi, operaciju nosa, operaciju kapaka očiju, operaciju podbratka, zatezanje lica, operaciju ušiju, implantaciju kose i razne druge medicinske zahvate. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kuba

Kuba je posebno poznata po homeopatskom programu i velikom znanju kad su u pitanju kancerogena oboljenja. KKuba je vodeća zemlja što se tiče medicinskog truizma za pacijente koji imaju kancer i poznati su po preparatima Vidatox kapi, Cimavax vakcina za kancer pluća i drugima. Ako ste zainteresovani da putujete na Kubu i želite mišljenje renomiranih stručnjaka kontaktirajte nas.

Sjedinjene Američke Države

Sjedinjene Američke Države imaju jedan od najjačih zdravstvenih sistema na celom svetu. U Americi je jedna od najjačih klinika na celom svetu kako po stučnom kadru tako i po programima, istaživačkim timovima i posebnim metodam koje primenjuju. Mayo Clinic poseduje centre po celim SAD i primenjuju neke tretmane poput peptidnih hemoterapija, gama nož i druge eksperimentalne zahvate.

Švajcarska

Švajcarska je evropska zemlja sa njboljim zdravstvenim sistemom. Asocijacija na Švajcarsku je preciznost. Švajcarci imaju jedan interesantan program koji se zove iskador a koji može isključivo da se nabavi u toj zemlji i jedino njihovi stručnjaci mogu da prepišu prave doze za onkološke pacijente i da vrše preglede.

bežbanje starijih osoba

Šta nudimo

Mi Vam nudimo organizaciju kompletnog boravka na destinacijama koje odaeberete, pregled lekarske dokumentacije od strane renomiranih stručnjaka, organizaciju prevoza, prihavćaj na mestu odredišta i uspešan treman. Vaše je samo da nas angažujete.

Kontaktriajte nas

Pošaljite na email sa vašim upitom. Odgovorićemo u minimalnom roku. Radi brže komunikacije upišite i napomenite u poruci Vaš Whatsup ili Viber broj. Mi smo tu zbog Vas, Vaša Eistria.

Pozovite nas na 

EU Fiksni:  +41225017665

Mobilni: +381637069660

Send us mail

Eistria shop aplication Get notifications for the latest news and updates. Prijavite se za novosti sa našeg sajta.
Dismiss
Allow Notifications