Čišćenje stanova kuća

Eistria je specijalizovana kompanija koja profesionalno čisti i održava higijenu različitih unutrašnjih i spoljašnjih prostora u stambenim i poslovnim prostorima. Čisti rezultati zahtevaju čiste koncepte. Profesionalno čišćenje prilagođeno je željama i potrebama kupca. Redovno čišćenje i briga ne samo da unose čistoću u vašu imovinu, već i održavaju njenu vrednost. Redovnim čišćenjem održavaćete svoj životni prostor zdravim i sigurnim. Svaka investicija vredi onoliko koliko ulažete u nju.

Specijalizovani smo za čišćenje ekološkog održavanja. Ako je moguće, izbegavamo hemijske supstance za čišćenje i uklanjamo prljavštinu vodom i mikrovlaknima. Rezultat je higijenski savršen i ubedljiv. Takođe poboljšavamo radni vek vaše imovine.

Ekološko i efikasno čišćenje se isplati!

Dobro održavani prostori ostavljaju dobar utisak na kupce i poslovne partnere i doprinose tome da se zaposleni osećaju prijatno. Eistria vas savetuje o prelasku na efikasno, ekološko čišćenje u vašoj kompaniji ili domu i pokazuje vam kako možete uštedeti troškove.

Čišćenje kancelarije

Eistria čišćenje nudi sve usluge profesionalnog čišćenja kancelarija i održavanja higijene u raznim komercijalnim prostorima (kancelarijski prostor, prodajni prostori (prodavnica), ostava, lekarska ordinacija, škola, banka, hotel, sportski centar, proizvodna hala itd.). To uključuje potpunu brigu o unutrašnjosti, opremi i nameštaju, kao i o spoljašnjosti i fasadi. Na vaš zahtev održavamo zelene površine i pouzdano čistimo pristup i staze tokom zime.

Eistria čišćenje nudi profesionalnu uslugu u skladu sa vašim potrebama, bilo da je to jednokratna usluga čišćenja ili dnevno, nedeljno ili mesečno održavanje vašeg komercijalnog prostora. U zavisnosti od toga da li želite redovnu uslugu naše kompanije, možemo smanjiti početnu cenu po satu ili postaviti fiksnu cenu po dolasku (odlasku)!

Čišćenje stana

Uštedite vreme i prepustite nam da održavamo higijenu vašeg životnog prostora u kojem živite. Uz angažovanje naših stalnih radnika pod profesionalnom kontrolom i stalnim nadzorom kvaliteta čišćenja, u mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetno čišćenje vašeg životnog prostora u dogovorenim intervalima ili svakodnevno.

Pri čišćenju stana koriste se samo odgovarajući ekološki proizvodi najvišeg kvaliteta!

Usluga čišćenja stana može se izvršiti kao:

  • Generalno čišćenje stana
  • Čišćenje stana pre useljenja
  • Čišćenje stana nakon farbanja ili građevinskih radova
  • Redovno čišćenje stana (vi sami birate intenzitet čišćenja)

Čišćenje zajedničkog prostora

Profesionalnim održavanjem čišćenja zajedničkih životnih prostora obezbeđujete zdrav i lep život u vašem životnom prostoru. Zaboravite na brigu oko opreme za čišćenje i potrepština za stambenu zgradu – Eistria čišćenje obezbediće potreban materijal.
Pre preuzimanja zgrade, izvršimo generalno čišćenje, koje prati redovno održavanje higijene stambene zgrade. U održavanju higijene stambene zgrade koristimo profesionalna ekološka sredstva i opremu. Čišćenje zgrada može se izvršiti kao generalno čišćenje ili redovno (nedeljno) čišćenje zgrada.

Pomoću naše usluge možete biti sigurni da će vaše potrebe biti kvalitativno zadovoljene.

Čišćenje prozora

Vaš dom ili poslovni prostor obavezno ima mnogo površina napravljenih od jedne vrste stakla. To mogu biti prozori, ogledala, stakleni klupski stolovi, staklo na vratima, staklene fasade i slično. Njihov životni vek može se produžiti samo pravilnim održavanjem!

Loš način čišćenja staklenih površina može ozbiljno oštetiti gornji sloj. Zbog toga Eistria čišćenje nudi 100% ekološko čišćenje prozora kao i 100% ekološko čišćenje svih staklenih površina i pripadajućih okvira.

Potrebno je mnogo truda i energije da bi staklo ponovo izgledalo kao novo. Iz tog razloga i za vaše potrebe i vrstu staklene površine koja se čisti, biramo specijalne alate i ekološka sredstva za čišćenje.

Čišćenje zgrada

Po završetku završnih radova poput farbanja, postavljanja stolarije, unutra i spolja nagomilaće se velika količina prljavštine koja se mora očistiti pre useljenja. Ovo je naporan posao, koji jedna osoba često ne može sama, pogotovo ako nema dovoljno vremena.

Eistria čišćenje je pravi partner uz vas kada je reč o profesionalnom čišćenju zgrada.

Radujemo se vašem pozivu.

Čišćenje kod selidbe

Čišćenje nakon iseljenja iz stana je neophodno, što vam može uštedeti mnogo novca i vremena.

Mi u Esitria brinemo za čišćenje nakon selidbe za vas uz garanciju isporuke i sve radimo na vreme pre službenog roka. Opustite se i radujte se svom novom domu dok mi brinemo o čišćenju starog stana. Naše obučeno osoblje radi sa profesionalnim sredstvima za čišćenje i zna šta je važno prilikom čišćenja.

Čistimo 100% ekološki

Kompanija za čišćenje Eistria je porodična firma koja je osnovana 2019. godine i specijalizovana je za pružanje profesionalnih i visokokvalitetnih usluga u oblasti održavanja higijene.

Eistria čišćenje predstavlja mlad, kompetentan i odgovoran tim.
Na raspolaganju nam je dovoljan broj odgovornih i kvalifikovanih radnika za ostvarenje svih ciljeva koje smo postavili. Olakšavamo vam svakodnevicu svakodnevnim organizovanjem i obavljanjem čišćenja.

Naš cilj je stvoriti i održavati čist i zdrav životni prostor za vas.

Čistimo vam gotovo sve, od poda do plafona i zida do zida!

Uslugu čišćenja obavljamo nakon završenih građevinskih i adaptacionih radova u stambenim i poslovnim objektima. Ne prepuštajte ništa slučaju, poverite ovaj posao profesionalcima dok se pripremate za useljenje u novi ili renovirani prostor! Kako čišćenje nakon građevinskih radova može biti specifično i različito u različitim slučajevima, cena usluge čišćenja nakon građevinskih radova utvrđena je na licu mesta. Eistria daje POPUST za veću kvadraturu!

Eistria ekološko čišćennje misli na zaštitu životne sredine

Čišćenje stana nije samo smetnja, prečesto koristimo i proizvode za čišćenje koji su štetni za životnu sredinu. To je zbog površinski aktivnih sastojaka, mirisa, boja i konzervansa ili jakih hemikalija poput hlora, koje ulaze u otpadne vode prilikom ispiranja. Pored toga, površinski aktivne supstance koje se koriste uglavnom su napravljene na bazi nafte, tako da sredstva za čišćenje nisu ništa drugo nego štedljiva i ekološki prihvatljiva. Srećom, postoje jednostavni načini ekološkog čišćenja doma.

Zato nas pozvoite, da očistimo vaš dom!