Troichatka anti parazitni kompleks

(1 рецензија корисника)

20.00

Troichatka tm, Bioherba, kapsule 100, 250 mg

Sastojci: Karanfilić (Sizigium aromaticum), pelin (Artemisia annua), kore zelenog oraha (Juglans regia)

Predložena upotreba: Kao dodatak ishrani uzimajte jednu kapsulu dva puta dnevno sa 200 ml vode pre obroka.

Upotreba – 1. opcija: Poželjno započnite da koristite preparat tri dana pre punog meseca, uzimajući ga nedelju dana. Posle mesec dana do sledeće šeme ponavljanja punog meseca. Ako porodica ima parazite ili zaražene životinje, svi članovi porodice moraju proći program protiv parazita. * Osobama mlađim od 18 godina dodaci i antiparazitna sredstva određuje lekar.

Upotreba – opcija 2: Poželjno je započeti upotrebu aditiva tri dana pre punog meseca. Uzima se svakog dana oko 50 dana kako bi se kompletirao paket. Ako porodica ima parazite ili zaražene životinje, svi članovi porodice moraju proći program protiv parazita. * Osobama mlađim od 18 godina dodaci i antiparazitna sredstva određuje lekar.

Način primene: pogodan za detoksikaciju digestivnog trakta, jetre, žučne kese i celog tela. Antiparazitsko delovanje.

Dodatak ishrani. Ne prekoračite preporučenu dozu. Ne preporučuje se deci mlađoj od 18 godina bez nadzora roditelja i lekara. Ne koristiti kao zamenu za zdravu ishranu. Držati van domašaja dece.

Sadržaj jedne kapsule: 250 mg 83,3 mg karanfilića, slatki pelin 83,3 mg, zeleni orah 83,3 mg

Sadržaj dnevne doze od 500 mg Troichatke

Ostali sastojci: želatina, magnezijum stearat

Nutritivna vrednost aditiva za hranu: 14 kcal / 100 g

Oprez: Ne uzimajte ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Pre upotrebe, proverite kod svog lekara da li uzimate neke lekove na recept koji imaju interakciju sa ovim preparatom.

Zbog sadržaja joda u zelenim orasima, proizvod nije pogodan za ljude sa tegobama sa štitnom žlezdom! U ovom slučaju, proizvod treba uzimati samo pod nadzorom endokrinologa!

Ovaj proizvod je u pripremi.

Compare
EAN: 38024283 Шифра производа: BH2768 Категорије: ,

Опис

Troichatka je lekoviti kompleks koji se sastoji od tri biljke pomešane u određenom odnosu. Oni se efikasno bore protiv parazita koji su napali ljudsko telo. Kapsule sadrže korisne biljne supstance koje imaju blagi holeretski efekat i podstiču proizvodnju želučanog soka. Na ovaj način će Troichatka osloboditi telo od toksina i parazita.

Sastav i karakteristike Troichatke

pelin Trojchatka

Troichatka je popularan lek za parazite kod odraslih i dece. Sadrži sledeće sastojke:

Karanfilić (Sizigium aromaticum), pelin (Artemisia), kora zelenog oraha (Juglans regia)

Troichatka sadrži esencijalna ulja i flavonoide. Lek pomaže u poboljšanju funkcionisanja gastrointestinalnog trakta. Biljni ekstrakti, koji su deo dijetetskog suplementa, efikasni su protiv parazita. Zbog toga se ovaj suplement uglavnom koristi za lečenje enterobioze, giardijaze i ascariasis, kako bi se oslobodili od parazita.

Troichatka je korisna jer:

  • ima antimikrobni i antiinflamatorni efekat;
  • efikasno uklanja crve;
  • poboljšava lučenje gastrointestinalnog trakta i pankreasa;
  • povećava tonus želuca

Pelin ima sledeće efekte:

2. ubija crve, posebno okrugle;

3. povećava proizvodnju želučanog soka;

4. podstiče i poboljšava varenje;

5. Sprečava pojavu kamenaca u žučnim kanalima.

Karanfilić ima sledeća svojstva:

ima antiseptički efekat;

eliminiše fermentaciju u crevima.

Orah i pelin uništavaju odrasle parazite, a karanfilić – jaja crva.

Troichatka antiparazitni kompleks 3 u 1

Troichatka  je dobro poznat i široko korišćen antiparazitski lek koji je biološki aktivan dodatak ishrani. Recept prirodnog leka poznat je već dugo. Po prvi put je dr. Andrej Ivančenko predložio zajedničku upotrebu tri aktivna sastojka (karanfilić, pelin, kora zelenog oraha). Preparat je pokazao dobre rezultate u borbi protiv parazita. Na osnovu prirodnog recepta, Troichatka  je postala gotov proizvod sa tri aktivna sastojka, pomoću kojih možete otkriti rusku trijadu.

Mehanizam farmakološkog delovanja

Troichatka je jedinstveni preparat koji sadrži supstance koje pomažu u borbi protiv parazitske invazije, stvaraju nepovoljne uslove za crve da polažu jaja i vitalnu aktivnost odraslih. Bilo koji prirodni ekstrakt u sastavu ima anthelmintički efekat, poboljšava funkcionalno stanje gastrointestinalnog trakta. Pročitajte više o efektima ovih lekovitih biljaka na organizam:

Karanfilić se efikasno bori protiv larvi parazita i uništava jaja crva. Takođe, ovaj aktivni sastojak u sastavu Troichatka povećava pokretljivost creva, stimuliše lučenje želučanog soka tokom varenja, poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta, normalizuje mikrofloru, smanjuje truljenje. Komponenta ima antiinflamatorna svojstva, promoviše uklanjanje fecesa.
Kora jzelenog oraha. Aktivni sastojak Troichatke ima holeretički, antiinflamatorni efekat i stvara agresivno okruženje za parazite.
Pelin. Komponenta u preparatu poboljšava lučenje digestivnih žlezda, ublažava upale, ublažava bol, poboljšava stanje mišića gastrointestinalnog trakta, deluje protiv crva i doprinosi normalizaciji digestivnih funkcija.

Uzimanje preaparta kao opšteg tonika za poboljšanje imuniteta preporučuje Institut za ishranu Ruske akademije medicinskih nauka, posebno za ljude koji često pate od bolesti kao što su sinusitis, tonzilitis i akutne respiratorne infekcije. Ovaj preparat pomaže u lečenju pacijenata sa bolestima genitourinarnog sistema, polipima u telu, aknama, seborejom, lomljivim noktima i ranom ćelavošću.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

1 рецензија за Troichatka anti parazitni kompleks

  1. Milos

    Ovo je odlična zamena za antiparazitni program.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Додај у корпу