Акција!

Tečni hlorofil 250 ml prodaja

22.00

Tečni hlorofil se koristi za održavanje dobrog stanja organizma. Ovaj preparat se koristi kao antioksidans u clju čišćenja kompletnog organizma, regeneracije jetre i čišćenje imunog sistema.

EAN: 38017360 Шифра производа: samsara22 Категорије: , ,

Опис

Prirodni proizvod koјi održava dobar tonus tela i reguliše nivo pH

Tečnost CHLOROPHILL je prirodni dodatak hrani. Glavni izvor tečnog ekstrakta hlorofila je biljka lucerka (Medicago sativa), specifična vrsta lucerke, koja se naziva i Ocem svih namirnica. Lucerka je bogata mineralima, vlaknima, vitaminima, proteinima, beta karotenom (sprečava srčana oboljenja i rak) i moćan je antioksidans. Zahvaljujući visoko razvijenom sistemu korenja ova vrsta lucerke, apsorbuje bolje minerale iz dubina zemlje od ostalih biljaka, a kada se konzumira, telo minerale takođe lako apsorbuje. Hlorofil je sastojak zelene boje koji se nalazi u svim zelenim biljkama i povrću. Hlorofil je pogodan za svakodnevnu potrošnju.

Proizvod je zasnovan je na poznavanju nauke o ajurvedskom životu i bogatoj prirodi Indije. Tečnost hlorofila proizvodi se po najvišim svetskim standardima, od čiste lucerke i ne sadrži nikakve životinjske sastojke, pogodna je za vegane.

Važno

Pre nego što započnete sa uzimanjem pročitajte kompletan opis o dodatku prehrani .Uzmite ovaj dodatak tačno kako je ovde opisano.

Delovanje

Inhibira rast bakterija, poboljšava oralno zdravlje, podržava imuni sistem, uklanja telesni miris, usporava proces starenja ćelija, uravnotežuje kiselost i alkalni nivo, poboljšava proizvodnju crvenih krvnih zrnaca.

Postupak

Optimizuje nivo pH u telu, smanjuje osećaj umora i umora, poboljšava nivo hemoglobina, održava normalan nivo sluzokože, poboljšava teksturu kože, ubrzava proces oporavka od raznih bolesti tela.

hlorofil sok

Zelene superhrane sa tečnim hlorofilom

Zelene superhrane uključuju sve zelene jestive biljke:

zeleno lisnato povrće

Bilje

Samoniklo bilje

zeleni izdanci

lisnati prah čudotvornog drveta Moringa

Trava pšenice, trava ječma i trava od pira

Mikroalge Spirulina, Afa i Hlorela

Hlorofil je zelena sunčeva svetlost

Jedna od najefikasnijih supstanci koje daju život na našoj planeti je tečni hlorofil. Hlorofil je pigment u boji koji biljkama daje zelenu boju i omogućava im fotosintezu. Tokom fotosinteze, biljka pod dejstvom sunčeve svetlosti transformiše ugljen-dioksid i vodu u ugljene hidrate. Kao rezultat, raste, formira cveće i na kraju plodove.

Što više hrane sadrži hlorofila, to su veće zdravstvene koristi. Hlorofil je izuzetno koristan u izgradnji novih krvnih zrnaca. Podržava detoksikaciju supstanci koje uzrokuju rak i promoviše regeneraciju oštećenja od zračenja. Pored toga, tečni hlorofil podržava zaceljivanje rana, redovno pražnjenje creva i osigurava prijatan miris tela.

Hlorofil za zdravu i čistu krv

Što je naša krv zdravija, to smo i mi zdraviji. Uticaj koji zelena hrana ima na kvalitet i čistoću naše krvi je nezamisliv. Hlorofil se zato naziva i „zelena krv“. Zeleni biljni pigment izuzetno je sličan crvenom krvnom pigmentu našeg tela, hemoglobinu. Obe tečnosti imaju gotovo identičnu strukturu.

Jedina velika razlika između dve supstance je ta što se u središtu hemijske strukture hlorofila nalazi molekul magnezijuma, dok se u centru hemoglobinske strukture nalazi molekul gvožđa.

Tečni hlorofil uklanja nedostatak gvožđa

Studije su pokazale da tečni hlorofil iz hrane ili ekstrakt hlorofila pozitivno utiču na stvaranje crvenih krvnih zrnaca u koštanoj srži. Već 1936. godine dr. Arthur Patek otkrio je da je zelena hrana u kombinaciji sa gvožđem kod pacijenata sa nedostatkom gvožđa povećala broj crvenih krvnih zrnaca i hemoglobin mnogo brže nego što suplementi gvožđa mogu sami.

Danas retko koji lekar zna o blagodatima zelene hrane, a dalja istraživanja su očigledno bila suvišna dugi niz godina. Međutim, u poslednje vreme naučnici se sve više fokusiraju na „zelene stvari“.

Sa zelenilom protiv demencije i dijabetesa

Na primer, studija Univerziteta u Čikagu u martu 2015. godine pokazala je da zeleno povrće može pomoći u sprečavanju demencije. Još jedno otkriveno još 2010. godine da lisnato povrće može zaštititi od dijabetesa, a švedski naučnici preporučili su jesti puno zelenila u 2011. kako bi poboljšali izgradnju mišića. Dakle, Popaj je bio potpuno u pravu: Spanać vas čini jakim!

 

Hlorofil ispravlja nedostatak magnezijuma

Nedostatak magnezijuma danas je široko rasprostranjen, što je ne manje važno zbog danas toliko popularne dijete bogate šećerom i masnoćama, koja u isto vrijeme gotovo ne sadrži orašaste plodove, sjemenke i jedva malo zelenog povrća, a samim tim ni značajne izvore magnezijuma. Magnezijum je, međutim, neophodan za zdravlje mozga, od vitalne je važnosti za pravilno funkcionisanje mišića, a nervni sistem bi postao magnetizam bez magnezijuma. I ovde hrana koja je bogata hlorofilom može vrlo dobro da pomogne, jer u svakom molekulu hlorofila ima čestica magnezijuma.

Ako z. Na primer, ako povrće (slično spanaću) kuvate od 100 g sveže koprive, to već daje 80 mg magnezijuma i time skoro četvrtinu dnevnih potreba za magnezijumom. Ako svakodnevno uzimate alge Chlorella (4 g) i kašiku pšenične trave u prahu (10 g), već ste pokrili dodatnih 10% potreba za magnezijumom sa ovim malim količinama. Sad bi vam nedostajala samo kriška hleba amaranta ili porcija kvinoje – i pobrinuli biste se za magnezijum, bar za tekući dan.

Hlorofil se detoksikuje

Hlorofil se takođe može koristiti za uklanjanje teških metala i toksina iz okoline kao što su B. doprinose pesticidi, ali i aflatoksini (toksini plesni). To je jedan od razloga zašto je alga Chlorella – čiji je sadržaj tečnog hlorofila posebno visok – deo mnogih lekova za detoksikaciju.

Studija objavljena u Journal of Environmental Science and Tokicologi 2013. godine pokazala je da, zbog svoje hemijske strukture (porfirinski prsten), hlorofil može da veže teške metale i na kraju ih izlučuje kroz creva. 2001. godine, Environmental Health Perspectives je objavio studiju koja je otkrila da hlorofil može da zaštiti telo od visoko toksičnog dioksina. Hlorofil je sprečio apsorpciju dioksina iz digestivnog trakta, a takođe je ubrzao uklanjanje dioksina.

Zelena hrana je sjajna bomba od prirodne vitalne supstance. Ima ih u gotovo svim regionima sveta i samo čekaju da ih mi otkrijemo kako bi nas podržali, ugađali i iscelili na svaki način.

Ova svojstva detoksikacije sama po sebi osiguravaju vrlo dobru zaštitu protiv raka, jer prisustvo otrova u osnovi povećava rizik od raka. Ali hlorofil nam daje druga svojstva koja mogu zaštititi od raka:

Hlorofil usporava ćelije raka

Studija – objavljena 2005. u časopisu Carcinogenesis – pokazala je da zeleno lisnato povrće smanjuje rizik od raka debelog creva, jer hlorofil može zaštititi crevnu sluznicu od štetnih uticaja i nekontrolisanog rasta ćelija. Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom studijom je da je zbog visokog udela hem gvožđa meso imenovano kao uzrok pomenutih „štetnih uticaja i rasta ćelija“. A u Međunarodnom časopisu za rak rečeno je pre nekoliko godina da hlorofil zapravo može inhibirati deljenje ćelija raka debelog creva i tako usporiti rast tumora.

Takođe se kaže da hlorofil štiti od karcinoma jetre, jer može eliminisati već pomenute aflatoksine, kao što je pokazala opservaciona studija u Kini. U suprotnom, vrlo opasni toksini od plesni stvorili bi ogromno opterećenje na jetri i tamo doveli do degeneracije.

Svestrana zaštita kroz zelenilo

Zelena hrana prirodno sadrži ne samo hlorofil i magnezijum, već i gotovo sve mikronutrijente koje bi neko mogao poželeti, uključujući i beta-karoten, iz kojeg telo može da proizvodi vitamin A za oči i sluzokože, vitamine C i vitamin K, folnu kiselinu, vitamin B6, bakar, kalcijum, kalijum i elementi u tragovima u uravnoteženoj kombinaciji.

Čak se i omega-3 masne kiseline mogu naći u zelenom lišću kao i sve esencijalne aminokiseline. Takođe ima dosta fitokemikalija sa antioksidativnim i inhibitornim efektima.

Čudesni materijali u koncentrovanom obliku

Zelena hrana je najzastupljeniji izvor mnoštva izuzetno efikasnih fitonutrijenata (= sekundarnih biljnih supstanci) i najređih elemenata u tragovima. Na primer, povrće iz porodice krstašica, poput kupusa, brokolija i senfa, sadrži takozvane izotiocijanate (= senfina ulja) i sulforafan.

Obe supstance su među najmoćnijim i istovremeno najprirodnijim supstancama koje se mogu boriti i sprečiti rak. Sulforafan aktivira sopstvene enzime za detoksikaciju u jetri, koji mogu neutralisati slobodne radikale koji uzrokuju rak. Sulforafan se ne konzumira odmah – poput vitamina C, na primer – ali može delovati nekoliko puta uzastopno.

Spanać obezbeđuje antioksidante lutein i zeaksantin. Ove dve supstance su poznate i kao anđeli čuvari naših očiju i oštrine vida.

Mikroalge poput Hlorele i Spiruline bogate su enzimatskim pigmentima fikocijaninom i fikoeritrinom. Imaju visoko antioksidativno dejstvo, mogu da uklanjaju slobodne radikale i blokiraju oksidaciju lipida (naslage holesterola).

Fikocijanin ima slično dejstvo kao i neki antireumatski lekovi i inhibira enzim ciklooksigenaza-2 (COKS-2), enzim koji igra presudnu ulogu u zapaljenskim procesima. Ovo je verovatno razlog za zaštitu jetre, protivupalno i anti-artritično dejstvo ove supstance.

Kao što vidite, postoji mnogo razloga da postanete zeleni. Najubedljiviji će, međutim, biti vaš osećaj blagostanja posle nekoliko nedelja zelenog života.

Zeleni pigment hlorofil

Hlorofil je zeleni pihgment koji se proizvodi u biljkama i koristi se u procesu fotosinteze u kome se sunčeva energija konvertuje u energiju koju koriste biljke za život.

Hlorofil je izuzetno dobar za išćenje organizma. On se takođe koristi kod ljudi koji pate od anemije. Povećava hemoglobin u krvi i poboljšava kompletnu krvnu sliku. Hlorofil odklanja štetne agense organizma poput nikotina a takođe ima i anti kancerogeno svojstvo.

Čisti sve otpadne materije iz jetre i pomaže prilikom detoksikacije organizma.

Hlorofil povećava ph vrednost orhganizma i alkalizuje organizam.

Smanjuje mogućnost stvaranja parazita, gljivica i bakterija u organizmu.

Ovaj preparat ima anti inflamatorna svojstva i smanjuje upalne procese u organizmu.

Upotreba: uzeti jednu supenu kašiku 5 ml sa čašom vode.

Saveti za upotrebu

15 ml tečnog hlorofila ekvivalentno je unosu 1 kg povrća. Ali to ne zamenjuje zdravu i raznovrsnu ishranu.

Doziranje za administraciju

Preporučena dnevna doza je 1 kašika dodatka rastvorena u 250 ml (što odgovara 1 kašičici) mlake vode. Promućkajte pre upotrebe.

Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu. Ne koristite kao zamenu za raznovrsnu i racionalnu ishranu.

Sastav

Hlorofilna lucerka (Medicago sativa), voda, konzervansi: glicerin [1%], benzojeva kiselina [0,01%]

Sadržaj i pakovanje

Pakovanje sadrži 250 ml.

Skladištenje i rok trajanja

Čuvati na suvom i provetrenom mestu na temperaturi ispod 25 ° C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i van domašaja dece. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Datum isteka molimo pogledajte označeni datum na paketu.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Tečni hlorofil 250 ml prodaja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу