Home Lekovite biljke Slatki pelin kapi

Slatki pelin kapi

32.00

Slatki pelin tečni ekstrakt se priprema od visoko potentnih biljaka sa velikom dozom artemisinina u sebi.Biljka slatki pelin korištena za proizvodnju ovog preparata nije genetski modifikovana.

Naučno je dokazano da je slatki pelin lek za rak i mnoga kancerogena oboljenja.

Garantovan kvalitet,testirano u laboratoriji.

Zapremina flašice: 30 mililitara

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Podelite proizvod

Artemissia annua biljka ili narodski zvana slatki pelin je biljka koja se koristi za lečenje i otklanjanje širokog spektra raznih oboljenja uključujući mnoge bakterije, viruse, gljivice, parazite i kancerogena oboljenja. Slatki pelin se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini nekoliko hiljada godina kao efikasan lek protiv malarije.

Artemissia annua biljka ili narodski zvana slatki pelin je biljka koja se koristi za lečenje i otklanjanje širokog spektra raznih oboljenja uključujući mnoge bakterije, viruse, gljivice, parazite i kancerogena oboljenja. Slatki pelin se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini nekoliko hiljada godina kao efikasan lek protiv malarije. Slatki pelin se može koristiti preventivno i nisu primećene nikakve nus pojave kod ljudi koji ga koriste. Slatki pelin se proizvodi u nekoliko oblika a od koncentrovanih supstanci imamo u prodaji artemisinin aktivnu materiju 98% čistoće.

Da bi slatki pelin bio uspešno ekstraktovan cvetovi i listovi biljaka su sakupljani kad su one u punom cvetanju, tad imaju najveću koncentraciju artemisinina u sebi. Ekstrakt slatkog pelina je napravljen iz cveća i lišća biljke po najvišim hemijskim standardima, a pušten u promet posle hemijske kontrole.

Način korišćenja:

Promućkajte tečni slatki pelin pre upotrebe.

Dva ili tri puta dnevno uzmite od 20 – 40 kapi sa malo vode.

Upozorenje:

Trudnicama je zabranjeno da koriste ovaj proizvod.

Sadržaj:

Destilovana voda, ekstrakt slatki pelin i crni orah.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Slatki pelin kapi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
Prihvati
Privacy Policy