Home Lekovite biljke Slatki pelin čaj

Slatki pelin čaj

10.00

Slatki pelin ( Artemisia Annua) pomaže imunom sistemu na taj način što uz pomoć nagomilanog gvožđa u stranim telima poput nekih veoma štetnih bakterija, parazita, virusa pa čak i malignih ćelija uništava iste.

100 grama

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Podelite proizvod

Slatki pelin u sebi sadrži artemisinin njegovu aktvinu suspstancu koja u kontaktu sa gvožđem iz stranih tela oslobađa negativno naelektrisane atome kiseonika koji se nazivaju slobodni radikali. Slobodni radikali napadaju gore navedena strana tela uključujući kancerogene ćelije i uništavaju ih.

Na ovaj nači slatki pelin pomaže imunom sistemu i povećava njegovu efikasnost uništavajući i delujući isključivo protiv stranih tela u organizmu. Ova kineska biljka je jedna od najvažnijih biljaka u kineskoj medicini. treba napomenuti da je ona od pamtiveka lek koji su koristili kineski carevi i vladari za lečenje mnogih teških bolesti.

Ova lekovita biljka je dostupna u obliku čaja.

NAČIN UPOTREBE:

Prokuvati 250 ml vode i u tu količinu dodati jednu supenu kašiku čaja. Šolju u koju se sipa čaj poklopiti i ostaviti da se ohladi 10 minuta.

Može se piti tri puta dnevno 2 sata pre obroka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Slatki pelin čaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
Prihvati
Privacy Policy