Reiši gljiva tečni ekstrakt

Dugo negovana tradicionalna istorija upotrebe u Aziji

Biljna tinktura gljive Reishi aktivni je sastojak ekstrakta Ganoderme Lucidum

Kvalitet po Swanson standardima zagarantovan. Ovaj proizvod je 100% čisti biljni sastojak, potpuno bez sintetičkih sastojaka, a apsolutno ništa nije dodato. Proizveden je prema GMP standardima.

Proizvodi Swanson prirodno omogućavaju optimalno zdravlje i ishranu.

Proizvod u pripremi

 

Опис

Reishi je jedna od najstarijih „lekovitih gljiva na svetu“; njena upotreba seže hiljadama godina unazad do ranih dana tradicionalne kineske medicine. Ova gljiva se ponekad naziva „pečurkom besmrtnosti“, pošto stimuliše sopstvene prirodne odbrambene sisteme u telu kako bi pomogla u održavanju zdravlja i vitalnosti. Naš novi tečni ekstrakt 1: 1 je zgodan i pouzdan način da Reishi postane deo vašeg biljnog programa za zdravlje i dugovečnost.

Ova vrhunska tinktura gljive Reishi je fitobotanički bogat izvor polisaharida

Zdravstvene beneficije tečni ekstrakt reiši:

Reiši pečurka je jedna od najvrednijih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini i koristi se kao jedan od najvažnijih sastojaka kod raznih zdravstvenih problema

ova gljiva se koristi poslednjih 2000 godina, pod kineskim imenom „ling zhi“ koj znači „bilje duhovne snage“ i bila je cenjen eliksir koji daruje ideal duhovne besmrtnosti

Kakve efekte ima lekovita gljiva?

Reishi gljiva koristi se kao prirodni lek za brojne bolesti. Njegovi sastojci spadaju u najbolje istražene supstance lekovitih gljiva. Jer gotovo sve što je pre više hiljada godina u Kini napisano o čudesnim efektima Reishija sada je dokazano u naučnim studijama.

Glavni sastojci Reishija – i razlog mnogih zdravstvenih efekata – su polisaharidi i triterpeni. Triterpeni imaju sličan efekat kao i kortizon i, između ostalog, smanjuju oslobađanje histamina, što znači da se alergije i upale svih vrsta mogu prirodno lečiti pomoću Reishija. Reishi ima snažnu vezu sa plućima – ili bronhijama – i zato je važna gljiva koja se koristi u svim oblicima alergija koje imaju veze sa polenom, sporama, grinjama ili mirisima . Takođe poboljšava zasićenost kiseonikom u krvi i dobar je za srce i za povećanje performansi, posebno za sportiste.

Pored respiratornih organa, Reiši pozitivno deluje na jetru (regeneracija). Ali to nije sve: 80 posto našeg holesterola proizvodi se u jetri, pa Reishi takođe pozitivno utiče na povećani nivo holesterola. Budući da su oči deo cirkulacije jetre u tradicionalnoj kineskoj medicini, gljiva takođe pomaže kod problema sa očima i vidom.

A „božanska pečurka besmrtnosti“ ne bi se tako zvala da nema i efekat na starenje. Reishi suzbija antioksidativni stres i može zaštititi ćelije od štetnih slobodnih radikala koji podstiču starenje kože.

Kad pomaše reishi

Reishi je stoga idealan za sve ljude koji pate od alergija na polen, ali i za sportiste i sve koji žele da se bave zdravim anti-ageingom“, rezimira stručnjak za mikologiju.

Reishi gljiva pomaže kod ovih bolesti

 • astma
 • Alergije
 • bronhitis
 • Ekcem
 • Hronični hepatitis
 • Upala zglobova
 • Oboljenje jetre
 • Oslabljeni imuni sistem
 • Kardiovaskularne bolesti
 • visok krvni pritisak
 • Visok holesterol
 • depresije
 • Čir na želucu
 • pa čak i kod raka

Svakodnevno serviranje:

Tradicionalno se uzima: 1 ml 2-3 puta dnevno

UPOZORENJE: Ne uzimajte ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Pre upotrebe obratite se svom lekaru ako trenutno uzimate lekove na recept ili se lečite. Prekinite upotrebu ako se pojave neobični simptomi.

reishi gljiva ekstrakt nalepnica

Share

Brand

Swanson

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Reiši gljiva tečni ekstrakt“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте још