Home Tretmani Program za jačanje imunog sistema

Program za jačanje imunog sistema

50.00

Imuni sistem je veoma kompleksan i sadrži različite pod sisteme i procese. Programom za imuni sistem se on modifikuje da ima optimalan odgovor na unutrašnje i spoljnje faktore.

Napomena: ova ponuda ne uključuje preparte već isključivo pravljenje programa od strane sretifikovanog nutricioniste.

 

Kategorija:

Opis

Podelite proizvod

Imuni sistem je veoma važan. na njega utiču razni faktori neki su vidljivi kao što su naprimer hrana, vazduh voda a neki su i nevidljivi. Ono što mi radimo u ovom programu je modulacija imunog sistema poznatim metodama.

Postoje razni suplementi kojima se može dobro modifikovati imuni sitem poput kordicepsa, beta glukana, vitamina c i nekih drugi dosta nepoznatih jedinjenja, biljaka i vitamina.

Imuni sistem može da bude poremećen tada imamo veoma agresivan auto imuni odgovor koji se naziva alergija ili napad imunog sistema na svoj organizam – u takvim situacijama imuni sitem treba da se umiri i da se modifikuje da bi imao optimalan odgovor a veoma je bitno pronaći zbog čega ovako reaguje.

U drugom slučaju možemo da imamo preslab odgovor imunog sistema i to je kod nekih oboljenja poput HPV virusa i raznih drugih oblika virusa. Takođe jak imuni sistem je potreban ljudima obolelim od kancera a u te rpograme je potrebno uključiti i neke anti kancerogene preparate.

U ovom programu mi kombinujemo suplemente, ishranu, fizičku aktivnost i prema potrebi razne napredne metode da bi postigli rezultate.

Kontaktirajte nas na naš emaila radi konsultacija i pravljenja programa [email protected] ili putem skype, viber ili whatsup.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Program za jačanje imunog sistema”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Imate zdravstveni problem tu smo

    x
    Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
    Prihvati
    Privacy Policy