Акција!

Program za imuni sistem virusi

12.0028.00

Grupa preparata za kombinovani program za imuni sistem protiv virusa. Ovaj program je sastavljen na osnovu iskustva naših fitoterapeuta i nutricionista.

Prilikom kupovine dobijate kompletan program upotrebe.

Kompletan program je dovoljan za 2 meseca upotrebe.

U njega su uključeni anti virusni preparati, preparati za čišćenje organizma, preparati za regulaciju imunog sistema, preparati za snagu i ultimativna hrana za organizam.

28.00
15.00
12.00
Compare
EAN: 38024313 Шифра производа: ImunS04 Категорија:

Опис

Program za imuni sistem i viruse:

Slatki pelin

Artemisia annua slatki pelin pomaže kod zarazne bolesti malarije, ispitivana su svojstva artemisinina, sekundarnog biljnog aktivnog sastojka u slatkom pleinu, za lečenje ove bolesti. Ova tradicionalna lekovita biljka se sada koristi i u lečenju Covid-19, ali do sada nedostaju konkretni nalazi iz osnovnih istraživanja koja se odnose na specifični profil biohemijskog delovanja i kliničkih studija. Pored toga ova biljka deluje takođe i na HPV virus, virus Herpes, Hepatitis, HIV…

Astragalus

Kao adaptogen, astragalus podržava rezistenciju u stresnim situacijama. Promoviše fizičke i mentalne performanse i vraća telo u ravnotežu. Pored toga, deluje antibakterijski i antivirusno i podržava funkcije memorije, srca, jetre, bubrega i varenja. Najvažniji aktivni sastojci su: saponini (uključujući razne astragaloside), polisaharidi (uključujući astragaloglukane) i flavonoidi (uključujući izoflavone).

Kordiceps

Kaže se da kordiceps deluje kao takozvani dvosmerni imuni regulator. To znači da se pojačava efekat preslabog imunološkog sistema i preterano aktivnog imunološkog sistema – kao npr kod autoimunih bolesti.

Brojne studije su pokazale da je efekat Kordicepsa na imuni sistem linearno zavisan od doze, što se više uzima Kordiceps, to je veći željeni efekat.

Gljiva Cordiceps ne deluje samo kroz jedan put, već na toliko različite načine da upravo kombinacija svih različitih pojedinačnih efekata objašnjava uspeh unosa Cordicepsa:

  • Kordiceps u početku stimuliše proizvodnju posebnih odbrambenih ćelija, odnosno T ćelija.
  • Kordiceps takođe povećava aktivnost prirodnih ćelija ubica (NK ćelija).
  • Kordiceps povećava proizvodnju imunoglobulina G i M. Imunoglobulini su antitela, tj. One strukture u telu koje se vezuju za uljeze ili za izrođene ćelije kako bi ih imune ćelije mogle prepoznati i boriti se protiv njih.
  • Kordiceps stimuliše aktivnost makrofaga (fagocita).
  • Kordiceps promoviše aktivnost gama interferona, endogene supstance sa imunostimulirajućim, antivirusnim i antitumorskim efektima.
  • Kordiceps takođe pojačava efekat sopstvenih antioksidanata u telu.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Program za imuni sistem virusi“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Види производе