Home Tretmani Program detoksikacije

Program detoksikacije

30.00

Program detoksikacije žučne kese, jetre, debelog creva, detoksikacija krvi i kompletnog organizma za bolesne i zdrave. Čišćenje organizma preparatima i biljnim proizvodima, solima za kupanje.

Napomena: ova ponuda ne uključuje preparte već isključivo pravljenje programa od strane sretifikovanog nutricioniste.

Kategorija:

Opis

Podelite proizvod

Je li našem tijelu potrebna detoksikacija? Ne obavlja li jetra detoksikaciju svakodnevno i bez naše intervencije?!

Tako je, naša jetra svakodnevno obavlja procese detoksikacije (i druge važne procese), kako bi nas održala živima i zdravima. Međutim, zbog povećanog unosa procesirane hrane, upotrebe pesticida i aditiva, alkohola, antibiotika i drugih lijekova, naš je organizam svakodnevno i sa svih strana izložen raznim kemikalijama. One se mogu nakupljati i dugoročno uzrokovati oštećenja jetre, zato su intervencija i pomoć s naše strane dobro došli.

Iz tog razloga provodimo programe takozvane detoksikacije, a zapravo djelujemo na jetru i poboljšavamo djelovanje za detoksikaciju odgovornih jetrenih enzima. Da bi pomoć bila učinkovita, važno je slijediti kvalitetan i detaljno osmišljen detoksikacijski program, koji uključuje namirnice i dodatke prehrani sa dokazanim željenim učinkom.

Bilo da je riječ o sezonskoj detoksikaciji ili detoksikaciji iz zdravstvenih razloga (npr. alergije), kroz proces ste vođeni uz izradu prehrambenog plana, savjeta i preporuka za suplementacijom organizma kvalitetnim dodacima prehrani i biljnim mješavinama, kao i savjeti za upotrebu eteričnih ulja koji potiču izmjenu tvari u organizmu. U program su uključene akcije pročišćavnja cijelog tijela. 

Detoksikacijski režim se posebno preporuča provesti u vrijeme sezonskih promjena, veće osjetljivosti i alergijskih napada, nakon blagdana ili razdoblja unosa velikih količina hrane i pića. Ovaj program, uz glavni učinak na poboljšani rad jetre, jača imunološki sustav, potiče cirkulaciju te poboljšava opće zdravstveno stanje. Ovdje je također važno da imate osobu koja vas prati i odgovara  na vaše upite kada je to potrebno.

Detoksikacija za bolesne

Bolesnim ljudima se daju lekovi i sama bolest oslobađa velike količine slobodnih radikala i štetnih materija. detoksiakicja organizma mora da se uradi s vrmena na vreme. kako se organizam čisti tako on postaje zdraviji.

Detoksikacija jetre, detoksikacija žučne kese, detoksikacija creva, kupke za detoksikaciju su neki od metoda kojima mi poboljšavama naš metabolizam i protok energije a ujedno i imuni sistem.

Kompletan sistem čišćenja organizma od parazita – antiparazitni program

Antiparazitni program je veoma bitan za svakog jer paraziti se zadržavaju u organizmu povećavajući njegovu kiselost. Za vreme svog životnog veka paraziti ispuštaju velike količine toksina a na taj način pogoršavaju zdravstveno stanje osobe koja ih nosi u sebi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Program detoksikacije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Imate zdravstveni problem tu smo

    x
    Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
    Prihvati
    Privacy Policy