Home Tretmani Nutricionistički tretman za HPV virus

Nutricionistički tretman za HPV virus

50.00

Individualni pristup sertifikovanog nutricioniste može da otkloni mnoge neprijatnosti. U ovom slučaju ono što vam nudimo je 5 godina razrađivan tretman za HPV virus. Konbinovanim metodama suplemntacije, lokalnim delovanje i delovanjem na kompletan organizam priorodnim biološkim jedinjenjima postižemo vrhunske rezultate.

Napomena: ova ponuda ne uključuje preparte već isključivo pravljenje programa od strane sretifikovanog nutricioniste.

Kategorija:

Opis

Podelite proizvod

Šta je uključeno u program:

 • Regulisana ishrana za obolele od HPV virusa koja uključuje namirnice koje smanjuju razvoj virusa, namirnice za regulisanje drugih oboljenja koja su uglavnom prateća uz HPV virus a mogu da budu autoimunog tipa, hormosnki stimulisana ili nega druga poput dijabetesa i slično.
 • Program suplementacije u koje su uključene vitamini, minerali i antivirusni suplementi takođe i supresori nekih faktora koji mogu da utiču na HPV.
 • Detoksikacija organizma u raznim formama uz pomoć koje se oranizam čisti od slobodnih radikala, poboljšava se vaginalna flora, oslaobađa se od strea i drugih faktora koji utiču na HPV virus.
 • Pravljenje formulacije individualnim pristupom supraformi ili vagineleta od eteričnih ulja i raznih drugih suplemenata – posebno važno kod žena koje imaju promene CIN – Artemisol vaginelete po indicidualnoj formulaciji

Artemisol Vaginelete

artemisol vaginelete
Artemisol vaginelete za HPV virus

Artemisol vaginelete zbog svoji veoma aktivnih sastojaka imaju izuzetno efikasno delovanje protiv  HPV, humani T- limfocit virusa, virusa herpesa, citomegalovirusa, virus hepatitisa, virus humane imunodeficijencije ili HIV, adnovirusa i virus gripa.Naučnim istraživanjima je dokazano da ovaj preparat smanjuje neke od gore navedenih tipova virusa za 80% u roku od 36 dana. Kod visokorizičnih tipova nas pozovite jer u slučaju visokorizičnog tipa moguće je čišćenje 100% uz dodatne preparate za stimulisanje imunog sistema, čišćenje organizma, vitaminske i mineralne kompleksa.

Artemisol vaginelete saniraju promene poput malignih promena ili nastalih papiloma a takođe i cervikalne poremećaje vezane za gore navedene viruse.

Sadržaj preparata jedna vagineleta:

Kurkumin ekstrakt

Artemisinin 99%

Dimetil sulfoksid

Ulje slatkog pelina

Ulje boswelia serrata

Ulje peperminta

Ulje kurkume

Ulje čajno drvo

Kantarionovo ulje

Esencijalno ulje eukaliptusa Eucalyptus polybractea cryptone

 • Savetovanje vezano za promene načina života i razmatranje drugih spoljnih fakotroa koji mogu da utiču na održavanje HPV virusa u organizmu.

Tretman za HPV virus

Ovaj program je sveobuhvatan u tom smislu da pokriva sme moguće unutrašnje i spoljne faktore koji utiču na održavanje HPV virusa u Vašem organizmu. Ovim programom se optimizuje delovanje imunog sitema i kompletnog stanja organizma. Nervoza, problemi u okruženju, auto imune reakcije samo su nei od faktora oji su aktivator virusa.

Kako hpv virus odloleva našem imunom sitemu on mutira i iz nekih beznačjnih i neprimetnih sojeva mutira u neke komlikovanije i opasnije. Iz tog razloga da biste predupredili dalji razvoj ovog oboljenja i komplikacije, obratites se sertifikovanom nuticionisti.

Ovaj tretman za HPV virus je početna tačka i pozicija sa koje vi počinjete da sarađujete sa Vašim organizmom.

Pravljenje tretmana se razlikuje za muškarce i žene i plaća se pojedinačno. Preporučuje se da aktivno budu uključeni oba partnera.

pre nego poručite program ili nakon obratitet nam se na maili [email protected] ili putem skype, viber, whatsup.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nutricionistički tretman za HPV virus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Imate zdravstveni problem tu smo

  x
  Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
  Prihvati
  Privacy Policy