Акција!

Maka ekstrakt 470 mg 60 kapsula

8.00

Maka radi na poboljšanju ukupne funkcije tela, usporava starenje, poboljšava seksualnu funkciju u odstupanjima nakon upotrebe antidepresiva, ima veliki potencijal u lečenju anksioznosti i depresije kod žena u postmenopauzi, suzbijajući druge simptome menopauze.

Доступно на упит.

EAN: 38037887 Шифра производа: BH3024 Категорије: , , ,

Опис

EKSTRAKT MAKA 470 MG, 60 KAPSULA

Dejstvo i primena proizvoda

Maka je drevna biljka koju su peruanski starosedeoci koristili za seksualnu stimulaciju. Tradicionalno se koristi kao sredstvo za povećanje libida i plodnosti za oba pola. Pojačava erektilnu sposobnost kod muškaraca, što je dodatni efekat za povećanu seksualnu želju. Pomaže u boljem i aktivnijem seksualnom životu bez uticaja na hormone. Osim što je prirodni afrodizijak za muškarce, odličan je alat u borbi protiv menopauze kod žena. Maka radi na poboljšanju ukupne funkcije tela, usporava starenje, poboljšava seksualnu funkciju u odstupanjima nakon upotrebe antidepresiva, ima veliki potencijal u lečenju anksioznosti i depresije kod žena u postmenopauzi, suzbijajući druge simptome menopauze – vrućine, poremećaje sna, noćno znojenje, depresiju.

Koren make bogat je hranljivim sastojcima, aminokiselinama i masnim kiselinama, a biljka je takođe moćan adaptogen, povećavajući funkcije i elastičnost celog organizma. Aktivno se bori protiv stresa, anemije, hroničnog umora, daje energiju, jača imunitet. Izuzetno je bogata lipidima i mineralima poput kalcijuma, kalijuma, magnezijuma, fosfora, gvožđa, bakra, selena i drugih. Biljka sadrži kombinaciju sterola, tanina, alkaloida i saponina za koje se kaže da imaju sinergijski efekat. Pravite pauzu nedelju dana mesečno ako je stalno koristite, a kod ljudi sa bolestima štitne žlezde dobro je da se pre upotrebe konsultujete sa lekarom. jača imunitet.

Maka je biljka koja se gaji u ekstremnim uslovima u peruanskim Andama, na temperaturama od -10 do +20 stepeni. Zovu je mnogim imenima – peruanska vijagra, peruanski ginseng, izgubljena biljka (lepidium meienii, Lepidium peruvianum, Maka, koren Maka), a zasluženo se može nazvati i „Super hranom“. Biljka ima jedinstvenu sposobnost da služi tamo gde nam je potrebna. Osim što je prirodni afrodizijak za muškarce, odličan je alat u borbi protiv menopauze kod žena. Maka je super hrana za energiju i poboljšava ukupne funkcije tela, usporavajući starenje.

Maka kao afrodizijak, prostatitis

U brojnim naučnim eksperimentima peruanska maka pokazala se kao afrodizijak. Biljka poboljšava hormonalni metabolizam.

Peruanska maka se preporučuje za astenosupermiju i oligospermiju, jer povećava aktivnost sperme. Zasićena je jodom, sposobna da se bori protiv nedostatka ovog elementa u telu.

maka u depresiji i anksioznosti

Studije pokazuju da dugoročni (najmanje 6 nedelja) unos ekstrakta peruanske make poboljšava krvni pritisak i neke aspekte raspoloženja, uključujući uklanjanje depresije i anksioznosti kod žena u postmenopauzi.

Maka za zdravlje žena

Maka ne samo da poboljšava raspoloženje, već i zasićuje naše telo kalcijumom i drugim hranljivim sastojcima koji pomažu u suočavanju sa osteoporozom.
Deluje kao antidepresiv, protivupalna supstanca i regulator endokrinog sistema. Takođe, maka je veoma korisna u lečenju hormonalnih i metaboličkih poremećaja.

Reguliše simptome menopauze

Fitokemikalije sadržane u maki regulišu hormonalnu neravnotežu koja može biti povezana sa menopauzom.
U kombinaciji sa vitaminima i mineralima, održava hormonalnu aktivnost u normalnom stanju i štiti ženu od tipičnih simptoma menopauze – valunga i noćnog znojenja.

Maka za zdravlje mozga

Antioksidanti i esencijalne masne kiseline koje se nalaze u maki štite moždane ćelije i neutrališu izlaganje slobodnim radikalima.
Ovi hranljivi sastojci deluju protivupalno, smanjuju rizik od kognitivnih oštećenja, gubitka pamćenja i neurodegenerativnih bolesti.
Zahvaljujući korisnim mastima, oni oslobađaju telo viška lošeg LDL-holesterola akumuliranog u arterijama, što poboljšava kiseonik u mozgu i smanjuje rizik od moždanog udara.

Sastav jedne kapsule

Ekstrakt korena maka 4: 1: 470mg.

Način upotrebe i doziranje

Kao dodatak ishrani uzimajte jednu kapsulu dnevno sa vodom.

Pakovanje

470 mg, 60 kapsula

Čuvanje

Čuvati na hladnom i suvom mestu, bez direktne sunčeve svetlosti.

Kontraindikacije

Ne uzimajte ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Pre upotrebe konsultujte se sa svojim lekarom ako uzimate lekove na recept.

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Maka ekstrakt 470 mg 60 kapsula“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу