Liposomalni vitamin C Merkola 60 kapsula

Svaka bočica liposomalnog C vitamina sadrži u sebi 60 kapsula.

Ovaj proizvod od dr Mercola kompanije ne sadrži gluten, GMO free i ne sadrži soju.

Modifikovanjem fosfolipida, formiraju se zaštitne liposome koje pomažu njihovom sadržaju u ovom slučaju vitaminu C da se poboljša njegov transport i smanje gubitci koji inače nastaju u stomaku. Na ovaj način se povećava upotrebljivost za gotovo 90% dok je upotrebljivost običnog vitamina C samo 10%.

Svaka kapsula sadrži 1000 mg kvalitetnog liposomoalnog C vitamina u polu tečnom stanju.

Proizvod u pripremi

Compare

Опис

Posebna liposomalna tehnologija Dr. Mercola pomaže kod apsorbcije raznih zdravih jedinjenja uključujući i vitamin C. Liposomalni vitamin C sadrži fosfolipide iz lecitina suncokretovog ulja koji ne sadrži modifikovana jedinjenja ili poynatije GMO. Posotoje dokazi da kad se  mešaju sa vodom ovi fosfolipidi stvaraju liposomalni omotač koji je veoma sličan zidovima naših ćelija. Na ovaj način jedinjenje u ovom slučaju vitamin C veoma lako prelazi iz creva u krvotok. Kad se apsorbuju u krvotok liposome kruže u organizmu i imaju odloženo vreme oslobodjanja koje može da traje po potrebi 24 časa.

Rigorozno testirana liposomalna tehnologija

Licaps kapsule potencijalno smanjuje oksidacijoni proces ubacivajući tečnost koja u sebi sadrži azot za vreme punjenja kapsula. Na ovaj način se stvar mehurić koji omogućava svežinu proizvoda. Dva dela kapsule se hermetički zavare jedan za drugi. Kapsula dobija formaciju jednog tela i na ovaj način se smanjuje mogućnost curenja. Ovaj način punjenja i formiranja kapsula produžava vreme održivosti same kapsule i njen kvalitet.

Antioksidativna formula Liposomalnog vitamina C

Liposomlani vitamin C dr Mercola povećava dozu i na efektivan način transportuje vitamin C za razliku od klasičnog vitamina C u vidu tableta. Lecitinsko ulje suncokreta je nosilac svih ofih karakteristika u

zamenu za sojino ulje koje je izbačeno iz procesa formiranaj liposomoma. Formiranje liposoma i liposomalnog vitamina C se povecava otpornost preparata na spoljne faktor i u najvećoj meri na uticaj želudačne kiseline koja ga u slučaju kalsičnog vitamina C rastvori i upotrebljivo stanje bude samo 10%. U slučaju liposomalnih preparata iskoristivost ide i preko 90%.

Antioksidansi poput liposomalnog vitamina C poboljšavaju kompletnu zdravstvenu sliku

Antioksidansi imaju potencijal da pozitivno utiču na vašu kompletnu zdravstvenu sliku i zdravo srce, imuni sistem, poboljšaju pamćenje i smanje simptome starenja.

Share

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Liposomalni vitamin C Merkola 60 kapsula“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Прочитајте још