Home Lekovite biljke Koren maslačka ekstrakt
Akcija!

Koren maslačka ekstrakt

18.00 16.00

Nature’s Answer koren maslačka Taraxacum officinale je izuzetno dobar za regeneraciju jetre . Ovaj preparat pomaže jetri da ima normalne i optimalne funkcije, takođe se koristi kao diuretik.Koren maslačka pomaže organizmu da se očisti od toksina Garantovan kvalitet, testirano u laboratoriji. 90 kapsula   Garantovan kvalitet,testirano u laboratoriji.

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Podelite proizvod

Koren maslačka leči i otklanja upale mokraćnih kanala i bubrega uništavajući bakterije i delujući kao prirodni antibiotik. Može da se koristi i kod drugih infekcija u organizmu i za jačanje imunog sistema i čišćenje organizma.

Više o ovom preparatu i njegovo upotrebi u onkologiji možete pročitati u članku Koren maslačka leci rak Proizvodnja ovog preparata prolazi nekoliko faza.Sve biljke se pažljivo sakupljaju i podvrgnute su selektivnom ispitivanju,takodje ova kompanija isključivo vrši organsku proizvodnju.Svaka biljka i njeni delovi su sitno seckani,prečišćeni i rafinisani u izuzetno kvalitetan prah.

Preporuka korišćenja: Piti po 3 kapsule 3 puta dnevno sa tečnošću.

Sadržaj Doza: 3 kapsule

Doza u pakovanju: 30

Dneva vrednost Koren maslačka 1260 mg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Koren maslačka ekstrakt”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Mi koristimo kolačiće na našem sajtu da bi Vam omogućili najbolje iskustvo. Da bi ste nastavili da koristite sajt, složite se da koristite kolačiće.
Prihvati
Privacy Policy