Акција!

Komplet proizvoda za HPV virus

5.0042.00

Program proizvoda protiv infekcije HPV virusom za regulaciju imunog sistema, regulaciju hormona sa antivirusnim i antioksidativnim svojstvom.

15.00
5.00
21.00
9.00
9.00
24.00
28.00
42.00
29.00
7.86
Compare
EAN: 38038709 Шифра производа: COMPHPV17 Категорија:

Опис

Ova kombinacija preparata je namenjena za HPV virus i ljude koji su oboleli od njega. Ovom kombinacijom preparata postižete optimalni imuni sistem, regulišete hormone, čistite organizam lokalno i totalno od HPV virusa.

Dugoročnom upotrebom ovih preparata postiže se optimalan efekat za celokupan organizam

Pakovanje preparata za HPV virus sadži:

  • Koridceps Sienzis gljivicu -najbolji preparat za modifikovanje imunog sistema
  • Enzim serapeptaze – enzim koji smanjuje upale u organizmu
  • Acerolu – prirodna verzija vitamina C detoksikacija organizma
  • Slatki pelin u kapsulama i tinkturu
  • Eterično ulje temajana
  • Eterično ulje eukaliptusa
  • Folna kiselina
  • Kurkumin anti HPV
  • Viteks kapsule za regulaciju hormona
  • Tinkturu hajdučke trave

Ovaj mešaavina proizvoda Vam može trajati oko 3 meseci što je u normalnim okolnostima kod osoba koje nemaju neka prateća oboljenja dovoljno vreme da se reguliše njihov imuni sistem i da nestane HPV virus iz njihovog organizma.

Nakon kupovine preparata, javite nam se putem emaila kontakt@eistria.com i poslaćemo Vam opširno uputstvo kako tačno da koristite ove suplemente.

Ako želite da Vam uradimo i program ishrane za HPV možete i to napomenuti u emailu.

Ova kombinacija preparata je pogodna i za HPV viruse visokog i niskog rizika.

Osobe koje imaju druga oboljenja zajedno sa HPV poput hašimoto, razne druge autoimune reakcije poput policističnih jajnika, insulinska rezistencija, dijabetes, alergije, problemi sa hormonima, neredovne menstruacije, baketrije i dr mogu da nam se jave radi daljih konsultacija i pravljenja individualnog programa.

Šta je HPV?

Human papiloma virus (HPV-om, ili HPV za akronim na engleskom) je porodica virusa koji mogu da utiču na kožu, područje usta, genitalija ili analnog područja. Postoji više od 200 vrsta virusa, ali nešto više od 40 utiče na genitalno područje i mogu se podeliti u dve velike grupe:

Takozvani HPV ” niskog rizika “, koji su uglavnom povezani sa benignim lezijama, poput bradavica, i ne napreduju do prekanceroznih lezija ili raka.

Takozvani „ visoko rizični “ HPV mogu prouzrokovati promene ćelija, generišući prekancerozne lezije, koje vremenom mogu da evoluiraju i postanu rak.

Najčešći tip karcinoma izazvanog visokorizičnim HPV-om je rak grlića materice. Ostale vrste karcinoma genitalnih organa koje se odnose na HPV (penis, anus) su ređe. HPV je takođe povezan sa nekim karcinomima usta i grla.

Kako se prenosi?

Genitalni HPV se prenosi sa jedne osobe na drugu, kontaktom koža na kožu tokom seksualnog odnosa. Virus se ne zaražava korišćenjem toaleta, deljenja posuđa ili u bazenu.

To je virus koji se lako prenosi i vrlo je čest . Procenjuje se da će 4 od 5 ljudi (odnosno 80%) u nekom trenutku svog života dobiti jedan ili više tipova HPV-a. I žene i muškarci mogu  prenijeti HPV.

Koji su simptomi?

Većina slučajeva HPV infekcija nema očigledne simptome i imunološki sistem je odgovoran za spontano izlečenje. Generalno , HPV sa niskim rizikom uzrokuje bradavice na genitalijama ili anusu: kvrge koje mogu biti različitih veličina i u težim slučajevima često su oblikovane kao „karfiol“. Bradavice se mogu lečiti, iako se mogu ponovo pojaviti ako imuni sistem osobe nije u potpunosti eliminisao HPV. Vrste HPV-a koje uzrokuju bradavice ne uzrokuju rak. HPV sa visokim rizikom obično nemaju simptome .

Imati HPV ne znači da će se lezija razviti. Procenjuje se da samo 5% HPV infekcija ne prolazi samo po sebi. Samo ako infekcija traje dugi niz godina (procenjuje se da je od 5 do 10 godina), HPV sa visokim onkogenim rizikom može prouzrokovati lezije na grliću materice koje mogu napredovati u rak.

Kako se otkriva?

Papa test (obično se naziva PAP) i test humanog papiloma virusa su dve vrste medicinskih pregleda koji omogućavaju identifikovanje promena na grliću materice koje otkrivaju mogućnost razvoja raka grlića materice.

Papa test je karlični pregled koji otkriva promene u ćelijama grlića materice pre nego što se razvije rak. Sastoji se od umetanja spekuluma u ​​vaginu radi odvajanja zidova i, kasnije, sakupljanjem uzorka ćelija sa grlića materice špatulom ili četkom. Ovaj uzorak se šalje u laboratoriju radi analize i otkrivanja abnormalnih promena na ćelijama. Preporučuje se da sve žene od 25 godina prođu test.

PAP:

To je jednostavan pregled koji ne zahteva anesteziju

Besplatno je u zdravstvenim centrima i bolnicama širom zemlje

Rade ga zdravstveni radnici.

Da biste to uradili, ne smete imati menstruaciju niti ste imali seksualne odnose 48 sati pre testa.

Ako je rezultat PAP negativan, to znači da nisu otkrivene lezije na grliću materice. Ako je rezultat PAP abnormalan ili promenjen, to znači da postoji neka vrsta promene koju treba kontrolisati i, ako je potrebno, započeti lečenje.

Test humanog papiloma virusa otkriva visoko rizične vrste humanog papiloma virusa koji mogu izazvati rak grlića materice.

 

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Komplet proizvoda za HPV virus“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Види производе