Акција!

Kineska kapica Scutellaria baicalensis prodaja

15.00

Sastojci: Kineska kapica (Scutellaria baicalensis) (koren) (koncentrat 4: 1)

Predložena upotreba: Kao dodatak ishrani, uzimajte jednu kapsulu tri puta dnevno sa vodom.

Dodatak ishrani: Ne prekoračujte preporučenu dozu. Ne sme se koristiti kod dece mlađe od 18 godina. Ne bi trebalo da se koristi kao zamena za raznovrsnu ishranu. Držati van domašaja dece.

Sadržaj jedne kapsule: Kineska kinseka kapica (Scutellaria baicalensis) (koren) (koncentrat 4: 1) 350 mg

Sadržaj dnevne doze: Kineska kineska kapica (Scutellaria baicalensis) (koren) (koncentrat 4: 1) 1050mg

Ostali sastojci: želatin

Nutritivna vrednost dijetetskog suplementa: 14 kcal / 100g

Upozorenje: Ne uzimajte ovaj proizvod ako uzimate antidepresiv na recept ili ako ste trudni ili dojite. Pre upotrebe konsultujte se sa zdravstvenim radnikom ako imate zdravstveni problem  ili ako uzimate lekove na recept.

Preparat je u pripremi

EAN: 38024238 Шифра производа: BH3925 Категорије: , , , ,

Опис

Naziv bajkalska ili kineska kapica već sugeriše na jarke cvetove, otpornih vrsta Scutellaria baicalensis koje žive u sibiru, gde se takođe nalaze planine Bajkal i Bajkalsko jezero. Njihova zimska otpornost se  kreće na impresivnih -23 ° C do -28 ° C. Bajkalska kapica proširila se iz Sibira u Kinu.

Generalno,ovakve biljke su zanimljivi kandidati za medicinu. U ovom slučaju, vizuelno vrlo privlačna biljka, iz roda nana, osvojila je mesto među 50 najvažnijih lekovitih biljaka tradicionalne kineske medicine TCM. „Huang Kin“ se spominje u pisanom obliku pre skoro 2000 godina u kasnoj dinastiji Han.

Biljka, posebno njen koren, koristi se u TCM za rešavanje „spoljne i unutrašnje toplote“, na primer u vezi sa dijarejom, bakterijskom dizenterijom, žuticom, povišenom temperaturom, visokim krvnim pritiskom ili upalnim kožnim oboljenjima pa čak i kancerom i raznim viroznim oboljenjima.

Novija istraživanja, između ostalog, utvrđuju indikacije moguće primene kod hepatitisa B, raka i neurodegenerativnih bolesti ili indikacije da određeni sastojci biljke takođe mogu zaštititi ćelije kože od znakova starenja.

Ekstrakt bajkalske kapice ima vrlo zanimljiva svojstva za kozmetičku upotrebu. Antimikrobni efekat (protiv bakterija, virusa i gljivičnih infekcija) je dokumentovan. Sadržani flavonoidi, uključujući baicalin i vogonin, imaju antioksidativna, antiinflamatorna, antialergijska i umirujuća svojstva.

Ekstrakt kineske kapice Scutellaria baicalensis sa svojim antimikrobnim, antioksidativnim, osvetljavajućim i ćelijski aktivnim svojstvima vrlo je pogodan za zrelu, suvu i takođe upalnu kožu, deluje umirujuće i poboljšava čvrstoću i elastičnost kože, što doprinosi mlađem, svežem tenu .

Share

Додатне информације

Brand

Bioherba

Brand

Bioherba

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kineska kapica Scutellaria baicalensis prodaja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Додај у корпу