Home Vitamini i minerali HealthForce Superfoods esencijalni stabilizovani kiseonik 118.2 ml
Akcija!

HealthForce Superfoods esencijalni stabilizovani kiseonik 118.2 ml

57.00 54.00

HealthForce Superfoods je najbolja tehnologija za povećanje kiseonika u organizmu. Njegova jedinstvena konfiguracija veže molekule kiseonika u rastvoru destilovane vode. Koncentrisani kiseonik se oslobađa u krvotok kroz probavni sistem, ovim putem se distribuira po celom telu putem crvenih krvnih zrnaca.

Garantovan kvalitet, testirano u laboratoriji.

Bočica 118 ml ukupno 100 doza

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Kiseonik i zdravlje:

Lekari i nutricionisti se slažu da kiseonik igra značajnu ulogu u održavanju zdravog uma i tela. HealthForce Superfoods je stabilizovani dodatak kiseonika za telo.

Danas,povećano zagadjenje oko nas u vazduhu koji udišemo i vodi koju pijemo, svakodnevni stres smanjuju unos kiseonika u naše telo. Smanjen unos kiseonika dovodi do promene u metabolizmu ćelija. Telo ne može da funkcioniše pravilno. Nedostatak kiseonika može biti uzrog metaboličkih poremećaja i mnogih bolesti.

HealthForce Superfoods je ph uravnoteženi dodatak kiseonika vašem organizmu,koji povećava mentalnu koncentraciju,fizičku izdržljivost, energiju u organizmu i omogućava bolje sagorevanje i brži metabolizam u svim ćelijama u organizmu.

Snaga kiseonika:

Hranljive materije u našem telu da bi se sagorevale poput proteina,ugljenih-hidrata i masti moraju imati stalno snabdevanje kiseonikom. HealthForce Superfoods kvalitetno dopunjuje potrebe kiseonika u celom telu. Za ćelijsku regeneraciju je potrebno da se kiseonik vezuje za aminokiseline. HealthForce Superfoods tehnologija pruža efikasnu dopunu kiseonika da pomogne u svakodnevnom procesu obnove ćelija. Apsorbciju toksina i štetnih materija iz okruženja može sprečiti veliki unos kiseonika u naše telo. Kiseonik je osnovni sastojak energije i života! HealthForce Superfoods dodatak daje povećan priliv kiseonika našem organizmu.

Način upotrebe:

Dodati 35 kapi u 2 deci vode

Promućkati pre upotrebe.

Ostali sastojci:

Prečišćena voda,natrijum hlorid,molekuli kiseonika.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HealthForce Superfoods esencijalni stabilizovani kiseonik 118.2 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *