Prednosti serapeptaze u lečenju visokog krvnog pritiska

Serapeptaza može da pomogne ljudima koji pate od visokog krvnog pritiska. Kada se stvore arterijski plakovi u arterijama one postaju uske. Kao rezultat užih arterija krv ne može normalno da prolazi kroz njih. Ovo stanje može dovesti do ishemijske bolesti srca, smanjene funkcije srca. Nedostatak kiseonika u srčanom mišiću, može dovesti do infarkta kao i do bolesti koronarnih arterija.
Arterioskleroza koronarnih arterija nastaje zbog masnih naslaga kao što su kalcijum, fibrin i holesterol koje povećavaju krvni pritisak i mogu dovesti do infarkta.
Kliničke studije su dokazale da serapeptaza može da rastvori arterijske plakove i ona predstavlja netoksičan i bezbedan tretman po celokupan organizam, zdrave ćelije i tkivo.
Postoje mnoge hitne invazivne procedure koje se koriste u situaciji infarkta da se rasturi plak.
Jedna od njih je Chelation terapija kad se hemijski rastvor ubrizgava u arterije. Ova tečnost protičući kroz arterije vezuje teške metale.
Ubrizgavanjem hemijske supstance u arterije nosi veliki broj rizika. Hemijski rastvor može da ošteti zidove arterije, što dovodi do istanjivanja arterija, koje su kao takve podložne pucanju.
Holesterol je masna supstanca koju stvara jetra. Holesterol je neophodan za regenerisanje tela. Veća proizvodnja holesterola stvara rizik od koronarne bolesti srca.
Hiperholeserolemija je stanje u kome ima previše holesterola u krvi što može dovesti do nagomilavanja masnih materija na zidove arterija, do sužavanja i povišenog krvnog pritiska.
Proteolitički enzim serapeptaza može sprečiti bolesti srca i krvnih sudova. Ljudi koji pate od hroničnih upala su rizična grupa za razvoj kardiovaskularnih bolesti.
Serapeptaza sagorevanjem pojedinih proteina aktivatora upalnih procesa može da smanji inflamataciju a takođe na veoma bezbedan način da očisti arterije od plakova.
Sreapeptaza je korisna za ljude sa visokim pritiskom jer razređuje krv i na taj način ona može lakše da protiče kroz krvne sudove. Serapeptaza smanjuje viskoznost, gustinu krvi na taj način omogućava da krv lakše teče kroz arterije.
Osim toga poboljšanjem ishrane, unosom ribe , masnih kiselina omega 3 može da se smanji nivo triglicerida kao i nivo zgrušavanja krvi.
Antioksidansima i drugim vitaminima i mineralima može da se spreči nastanak nekih srčanih oboljenja.
Nus pojave od standardnih lekova su gotovo zagarantovane. U njih su uključene mnoge hemikalije koje jetra ne može da neutrališe. Hemikalije su toksične za jetru i mogu da izazovu neke od polesti koje nastaju prilikom dugotrajne upotrebe lekova. Iz tog razloga je veoma važno zaštiti jetru.
Antikoagulanti kao što su statin mogu splečiti arterijske blokade. Međutim oni imaju veliki broj neželjenih efekata. Na primer oni blokiraju ključne enzime u jetri koji služe za biosintezu holesterola, odnosno proizvodnju holesterola koji je neophodan za naše telo. Svim organima u telu je potreban holesterol za optimalnu funkcionalnost. Koristeći lekove koji sprečavaju proizvodnju holsterola možemo narušiti dugoročno zdravstveno stanje našeg organizma. Serapeptaza ne inhibira enzime koji utiču na proizvodnju holesterola.
Naš organizam je biološka mašina koja unosom nepredviđenih hemijskih jedinjenja može da oseti poboljšanje u smislu smanjenja simptoma pojedinih bolesti.  To je kratkoročan pristup, dok dugoročno prirodna biološka jedinjenja daju mnogo bolje rezultate bez propratnih pojava. Serapeptaza je jedan od darova prirode sa kojim se može uspešno sprečiti preventivno nastanak srčanih bolesti i sprečiti uzrok nastanka visokog krvnog pritiska i upala u organizmu.

Serapeptaza 90 kapsula prodaja

Serapeptaza je proteolitički enzim koji se dobija iz digestivnog trakta svilene bube i veoma je aktivna prilikom smanjivanja upala, čišćenja organizma od plakova i prilikom smanjivanja holesterola i triglicerida

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

X