podizanje zadnjice

Podizanje zadnjice gluteoplastika

Podizanje zadnjice ili gluteoplastika. Ova procedura zahteva uklanjanje viška kože u predelu zadnjice. Područje zadnjice se podiže i uklanja višak kože, kako bi joj se dao vitkiji i umereniji izgled. Za podizanje zadnjice potreban je rez na gornjoj stražnjici i djelomično na kukovima kako bi se uklonio višak kože, a ostatak podigao. Liposukcija se takođe može koristiti za konturiranje zadnjice radi dobro izbalansiranog izgleda. Prilikom podizanja, operacija teži da spljošti zadnjicu, stoga je se razvio postupak za održavanje i čak naglašavanje zakrivljenosti zadnjice koristeći prirodno tkivo. Postupak je poznat kao Sozer Flap, koji je kasnije opisan.

Kandidati za podizanje zadnjice

 • Najbolji kandidat za ovu proceduru je pacijent koji ima višak kože na zadnjici i traži povećanje ili zaokruživanje zadnjice. I vi biste mogli biti dobar kandidat ako:
 • Ima značajnu opuštenost kože, višak kože i opuštenu zadnjicu.
 • Ne pušite. Pušenje usporava proces zarastanja i povećava rizik od ozbiljnih komplikacija tokom i nakon operacije. Ako pušite, morate prestati pušiti najmanje šest nedelja pre operacije.
 • Ima realna očekivanja
 • Vi ste dobrog opšteg zdravlja i ne patite od hroničnih bolesti, poput dijabetesa ili srčanih oboljenja. Ljudi koji nisu dobrog zdravlja nisu podobni i bilo bi potrebno da dobijete ovlašćenje za plastičnu operaciju od svog lekara primarne zdravstvene zaštite.

Opcije i kombinacija za povećanje zadnjice

Podizanje zadnjice sa povećanjem je slično postupku povećanja grudi. Ne zahtijevaju svi pacijenti lift i ne zahtijevaju svi pacijenti povećanje, međutim, ako je povećanje potrebno, imate nekoliko mogućnosti.

Podizanje zadnjice zahteva uklanjanje viška kože i ne povećava nužno taj deo tela. Neke opcije koje se mogu uključiti u podizanje zadnjice mogu uključivati:

Injekcije masti

Najčešći je brazilski dizač zadnjice, koji koristi kultivisanu i prenetu mast za povećanje te površine.

Implantati za zadnjicu

Druga metoda je upotreba implantata. U nasoj klinice se ne koristi implantate za zadnjicu. U kozmetičkoj hirurgiji pronasli su alternativnu metodu implantacije koja je dole opisana:

Ova procedura koristi tkiva pacijenta za stvaranje „živog implantata“ koji uvećava zadnjicu i poboljšava njen oblik. Za razliku od postupka veštačkog implantata, kontura zadnjice koja se izvodi u kozmetičkoj hirurgiji je sigurnija jer implante integriše prirodno tkivo pacijenta.

U ovom postupku nema dodatnih rezova, jer se rez za podizanje zadnjice koristi za povećanje. Ova procedura je odlicna za pacijente koji nemaju dovoljno mastida bije preneli u zadnjicu.

Oporavak zadnjice

Biće uvedena dva odvoda; Po jedan u svaku zadnjicu, kako bi se izbeglo nakupljanje tečnosti u tom području. Odvodnjavanje je normalno za ovu proceduru i količina se razlikuje od osobe do osobe. Odvod se obično uklanja tokom prvog postoperativnog pregleda (3-5 dana); Međutim, ako je drenaža i dalje prekomerna, može ostati malo duže.

Kao i brazilski lift, možete sesti na zadnjicu odmah nakon operacije. Zbog otoka i modrica nakon operacije, možda se neće uklopiti u odeću koju inače nosite. Da biste promovisali pravilno zarastanje, moraćete da nosite posebnu odeću preko tretiranih područja četiri do šest nedelja. Kompresijska odeća služi u nekoliko svrha: pomaže u smanjenju otoka i neophodna je za proces oblikovanja kontura. Otok i modrice obično nestanu u roku od nekoliko nedelja, kada se možete vratiti normalnoj odeći. Najbolji rezultati bit će vidljivi 3-6 mjeseci nakon zahvata.

U zavisnosti od zanimanja, većina pacijenata se može vratiti na posao u roku od 5-10 dana sa nekim ograničenjima.

operacija zadnjice podizanje

Rizici i komplikacije

Sve operacije imaju rizik i moguće komplikacije. Iako rizici nisu uobičajeni, važno je da razumijete moguće komplikacije i da znate da vam nijedan hirurg ne može ponuditi operaciju bez rizika ili garantovati savršen rezultat.

Hirurški centar

Operacije podizanja zadnjice smatraju se ambulantnim operacijama i izvode se pod opštom anestezijom.

Naš hirurški centar, kozmetički hirurški centar Estetikland, naš je najsavremeniji objekat u Turskoj koji nudi udobno i opušteno okruženje. Kozmetički hirurški centar Estetikland sertifikovan je od strane Američkog udruženja za akreditaciju ambulantnih hirurških centara (AAAASF). Ovo je dobrovoljni program certifikacije.

Specijalisti za plastičnu hirurgiju

dr-ali-durmus
Dr. Ali DURMUŞ
Specijalista za operacije koje pomažu kod smanjivanja težine
emre slika
Dr. Emre Gönenç BAYGÖL
Specijalista za etsetsku i plastičnu hirurgiju
resit-burak-kayan1 slika
Dr. Reşit Burak Kayan
Specijalista za etsetsku i plastičnu hirurgiju

Zakažite konsultacije

Sledeći korak je zakazivanje konsultacija. Tokom vaše konsultacije, naš tim će odgovoriti na sva vaša pitanja, razgovarati sa vama o svim vašim brigama i željama pre operacije, tako da vaša očekivanja postanu realna. Možete pozvati našu kancelariju+41225017665 da biste zakazali konsultacije ili možete popuniti obrazac u nastavku i neko će vas kontaktirati da biste zakazali termin. Ili nas kontaktirajte putem Viber Whatsup  aplikacija.


  0 replies

  Leave a Reply

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.