podizanje zadnjice

Podizanje zadnjice gluteoplastika

Podizanje zadnjice ili gluteoplastika. Ova procedura zahteva uklanjanje viška kože u predelu zadnjice. Područje zadnjice se podiže i uklanja višak kože, kako bi joj se dao vitkiji i umereniji izgled. Za podizanje zadnjice potreban je rez na gornjoj stražnjici i djelomično na kukovima kako bi se uklonio višak kože, a ostatak podigao. Liposukcija se takođe može koristiti za konturiranje zadnjice radi dobro izbalansiranog izgleda. Prilikom podizanja, operacija teži da spljošti zadnjicu, stoga je se razvio postupak za održavanje i čak naglašavanje zakrivljenosti zadnjice koristeći prirodno tkivo. Postupak je poznat kao Sozer Flap, koji je kasnije opisan.

Kandidati za podizanje zadnjice

 • Najbolji kandidat za ovu proceduru je pacijent koji ima višak kože na zadnjici i traži povećanje ili zaokruživanje zadnjice. I vi biste mogli biti dobar kandidat ako:
 • Ima značajnu opuštenost kože, višak kože i opuštenu zadnjicu.
 • Ne pušite. Pušenje usporava proces zarastanja i povećava rizik od ozbiljnih komplikacija tokom i nakon operacije. Ako pušite, morate prestati pušiti najmanje šest nedelja pre operacije.
 • Ima realna očekivanja
 • Vi ste dobrog opšteg zdravlja i ne patite od hroničnih bolesti, poput dijabetesa ili srčanih oboljenja. Ljudi koji nisu dobrog zdravlja nisu podobni i bilo bi potrebno da dobijete ovlašćenje za plastičnu operaciju od svog lekara primarne zdravstvene zaštite.

Opcije i kombinacija za povećanje zadnjice

Podizanje zadnjice sa povećanjem je slično postupku povećanja grudi. Ne zahtijevaju svi pacijenti lift i ne zahtijevaju svi pacijenti povećanje, međutim, ako je povećanje potrebno, imate nekoliko mogućnosti.

Podizanje zadnjice zahteva uklanjanje viška kože i ne povećava nužno taj deo tela. Neke opcije koje se mogu uključiti u podizanje zadnjice mogu uključivati:

Injekcije masti

Najčešći je brazilski dizač zadnjice, koji koristi kultivisanu i prenetu mast za povećanje te površine.

Implantati za zadnjicu

Druga metoda je upotreba implantata. U nasoj klinice se ne koristi implantate za zadnjicu. U kozmetičkoj hirurgiji pronasli su alternativnu metodu implantacije koja je dole opisana:

Ova procedura koristi tkiva pacijenta za stvaranje „živog implantata“ koji uvećava zadnjicu i poboljšava njen oblik. Za razliku od postupka veštačkog implantata, kontura zadnjice koja se izvodi u kozmetičkoj hirurgiji je sigurnija jer implante integriše prirodno tkivo pacijenta.

U ovom postupku nema dodatnih rezova, jer se rez za podizanje zadnjice koristi za povećanje. Ova procedura je odlicna za pacijente koji nemaju dovoljno mastida bije preneli u zadnjicu.

Oporavak zadnjice

Biće uvedena dva odvoda; Po jedan u svaku zadnjicu, kako bi se izbeglo nakupljanje tečnosti u tom području. Odvodnjavanje je normalno za ovu proceduru i količina se razlikuje od osobe do osobe. Odvod se obično uklanja tokom prvog postoperativnog pregleda (3-5 dana); Međutim, ako je drenaža i dalje prekomerna, može ostati malo duže.

Kao i brazilski lift, možete sesti na zadnjicu odmah nakon operacije. Zbog otoka i modrica nakon operacije, možda se neće uklopiti u odeću koju inače nosite. Da biste promovisali pravilno zarastanje, moraćete da nosite posebnu odeću preko tretiranih područja četiri do šest nedelja. Kompresijska odeća služi u nekoliko svrha: pomaže u smanjenju otoka i neophodna je za proces oblikovanja kontura. Otok i modrice obično nestanu u roku od nekoliko nedelja, kada se možete vratiti normalnoj odeći. Najbolji rezultati bit će vidljivi 3-6 mjeseci nakon zahvata.

U zavisnosti od zanimanja, većina pacijenata se može vratiti na posao u roku od 5-10 dana sa nekim ograničenjima.

operacija zadnjice podizanje

Rizici i komplikacije

Sve operacije imaju rizik i moguće komplikacije. Iako rizici nisu uobičajeni, važno je da razumijete moguće komplikacije i da znate da vam nijedan hirurg ne može ponuditi operaciju bez rizika ili garantovati savršen rezultat.

Hirurški centar

Operacije podizanja zadnjice smatraju se ambulantnim operacijama i izvode se pod opštom anestezijom.

Naš hirurški centar, kozmetički hirurški centar Estetikland, naš je najsavremeniji objekat u Turskoj koji nudi udobno i opušteno okruženje. Kozmetički hirurški centar Estetikland sertifikovan je od strane Američkog udruženja za akreditaciju ambulantnih hirurških centara (AAAASF). Ovo je dobrovoljni program certifikacije.

Specijalisti za plastičnu hirurgiju

dr-ali-durmus
Dr. Ali DURMUŞ
Specijalista za operacije koje pomažu kod smanjivanja težine
emre slika
Dr. Emre Gönenç BAYGÖL
Specijalista za etsetsku i plastičnu hirurgiju
resit-burak-kayan1 slika
Dr. Reşit Burak Kayan
Specijalista za etsetsku i plastičnu hirurgiju

Zakažite konsultacije

Sledeći korak je zakazivanje konsultacija. Tokom vaše konsultacije, naš tim će odgovoriti na sva vaša pitanja, razgovarati sa vama o svim vašim brigama i željama pre operacije, tako da vaša očekivanja postanu realna. Možete pozvati našu kancelariju+41225017665 da biste zakazali konsultacije ili možete popuniti obrazac u nastavku i neko će vas kontaktirati da biste zakazali termin. Ili nas kontaktirajte putem Viber Whatsup  aplikacija.

  Share

  author

  Miko Lamberto

  Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

  Similar Posts

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  X