klistiranje kafom

Klistiranje kafom

Kroz telo se kreće oko 118 ml limfne tečnosti na sat, ali kada se radi klistiranje kafom, protok limfne tečnosti se ubrzava 2 do 3 puta. To limfnom sistemu omogućava da još brže izbaci toksično opterećenje. Ovaj protokol se koristi za podizanje alkalnosti u tečnostima i tkivima. Pijenje kafe ozbiljno snižava alkalnost tela; nemojte piti kafu ili čaj tokom celog dana – ili ćete vaše telo učiniti kiselim.
Klistiranje kafom takođe stimuliše jetru i žučnu kesu i predstavlja najveću pomoć u eliminaciji toksičnog otpada jetre.
„Klistiranje kafom, pored stimulacije detoksikacije jetre, takođe ima pozitivne efekte u čišćenju debelog creva. Kafa je izvrstan rastvarač za nagomilani otpad akumuliran duž zidova debelog creva. Kofein takođe direktno stimuliše peristaltički mišić za snažnije kontrakcije i samim tim oslobađa te naslage koje su povremeno vidljive kao tvrdi, crni materijal i „niti“ sluzi. U suštini, klistiranje kafom pomaže jetri da obavlja zadatak za koji nije stvorena – eliminacija otpada koji se godinama taložio.“ – Dr William Kelley, One Answer to Cancer
Prema mišljenju Mike Vrentas-a iz Nezavisne fondacije za istraživanje raka, postoje tri glavna razloga za izvođenje klistiranja kafom:

  • Ubrzava se protok limfne tečnosti, oslobađajući toksično opterećenje iz limfnog sistema.
  • Stimulišu se jetra i žučna kesa i predstavlja najveću pomoć u eliminaciji toksičnog otpada jetre.
  • Bol usled karcinoma je delimično ili potpuno ublažen.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts