Karcinom prostate sa metastazama na kostima

Karcinom prostate sa metastazama na kostima lečenje medom i sodom

2 minutes, 5 seconds Read

Karcinom prostate sa metastazama na kostima u fazi 4 se može izlečiti jednim od najačih prirodnih lekova za rak prostate.  Istina o sodi bikarboni se sakriva godinama od ljudi kojima je ovaj lek neophodan u lečenju karcinoma prostate…

karcinom prostae sametastazama na kostimaKarcinom prostate sa metastazama na kostima u fazi 4 je imao Jim Kelmun legenda pirodnog lečenja i alternativne medicine.

On ne samo da se kompletno izlečio koristeći ovaj moćni lek nego je i pomogao mnogima da se izleče. Neke medicinske organizacije su ga optužile da laže pacijente i on se na jedvite jade uspeo odbraniti od optužbi.

Ovaj čovek je u alternativnoj medicine osvoji srca mnogi uključujući I mene iz razloga što on zapravo voli svoj posao  i postiže izuzetno dobre rezultate.

Odlična stvar vezana za ovaj tretman je da on ne samo da je efektivan, lak za pripremanje već je i veoma jeftin.

Evo kako napraviti za karcinom prostate sa metastazama na kostima

Pomešajte jednu kafenu kašičicu sode bikarbone bez aluminijuma sa jednom kašikicom javorovog sirupa, jednom kafenom kašikicom melase ili  jednom supenom kašikom  manuka meda. Ovo svako jutro popijte na prazan stomak sa jednom  čašom čiste flaširane vode. Dobro je popiti ovaj preparat i jednom uveče pre spavanja. Uzimajte ovu mešavinu dva puta dnevno prve nedelje onda posle jedne nedelje povećajte na tri puta dnevno. Nastavite ovaj program od 4 do 6 nedelja. Potom napravite pauzu 4 nedelje i isti program možete da započnete nakon 4 nedelje pauze.

Veoma je bitno da ne obavljate nikavu fizičku aktivnost 40 minuta nakon uzimanja ovog preparata, u to se uključuje i šetanje. Ovo je preventivna metoda, kojom postižemo da telo ne koristi šećere iz javorovog sirupa. Takođe morate izbaciti šećer iz vaše ishrane da se nebi mešao i neutralisao javorov šećer. Mi ustvari želimo da glukoza iz ovih preparat bude uzeta od strane kancerogenih ćelija zajedno sa sodom bikarbonom.

vidatox kapi reklama

Slučajevi izlečenja

Bilo je puno slučajeva izlečenja karcinoma prostate sa metastazama uz pomoć preparata koji preporučuje Jim Kelmun. U nekim slučajevima nivo PSA sa visokih 50 je pao na 1.5 pokazujući na ovaj način neverovatnu moć sode bikarbone i njena anti kancerogena svojstva.

Ako ne možete da pronađete manuka med dobar će biti i naš domaći livadski ali bitno je da bude pravi prirodni, to obavezno proverite.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts