Fucoidan protokol

Fucoidan protokol koji uništava kancer

Fucoidan protokol za uništavanje kancerogenih ćelija i jačanje imunog sistema

OCENA TRETMANA: Ovaj kancer protokol uključuje molekul pod nazivom „fucoidan“. U okviru naučnih istraživanja došlo se do rezultata da fucoidan ciljno i bezbedno ubija ćelije raka.

Protokol za tečne verzije Fucoidana uključuje 295 – 355 ml dnevno. Kao i većina tretmana kancera, Fucoidan se obično ne prodaje u prodavnicama zdrave hrane jer im nedostaje ekspertiza koja mora da ga prati. Koliko je poznato, najkvalitetnija tečna verzija se prodaje samo preko multi-level tržišnih kanala. Oni koji ga prodaju mogu biti u mogućnosti da podrže vašu upotrebu proizvoda, ali im nije dozvoljeno da daju medicinske tvrdnje za proizvod van razgovora o naučnim studijama koje uključuju fucoidan.

Fucoidan protokol proizvod

fucoidan protokol za kancer

Za one koji žive van Sjedinjenih Država, postoji nekoliko multi-level marketinških kompanija koje mogu da isporučuju Fucoidan tečnost bilo gde u svetu. Potrebno je samo da se potrudite i saznate da li kompanija isporučuje u vašu željenu zemlju.

Druga opcija za one unutar i izvan Sjedinjenih Država je verzija fucoidana koja dolazi u obliku pilule i može se kupiti preko Interneta. Zove se: U-Fn i proizvodi ga Poseidon’s Harvest. Nemamo iskustva sa ovim proizvodom i ne tvrdimo ništa po pitanju njegove efikasnosti, ali ga preporučujemo pacijentima koji žive izvan Sjedinjenih Američkih Država gde je dostava velikih količina tečnosti potencijalni problem.

Fucoidan je prirodni proizvod mora. To je posebna vrsta morske alge. Međutim, pošto ljudi uglavnom ne vole ukus morskih algi, Fucoidan je uglavnom pomešan (od strane prodavca) sa sokovima od voća i povrća kako bi se maskirao ukus morske trave (odlična ideja).

Anti kancer efekat Fucoidana

Anti-kancer efekat fucoidana bio je fokus velikog broja naučnih istraživanja koja su objavljena na PubMed-u. Fucoidan može bezbedno da ubije ćelije raka i ne šteti drugim, ne-kanceroznim ćelijama.

Ova Web stranica preporučuje da se Fucoidan koristi zajedno sa drugim „Stage IV“ protokolima kao „dopunski“ protokol. Iako ovaj proizvod može „obezbediti dodatno vreme“, najbolje je piti preporučenih 475 ml dnevno, čime on postaje značajan deo lečenja karcinoma. Ovaj protokol se može koristiti u kombinaciji sa hemoterapijom za one koji su skloni da se odluče za primanje hemoterapije. Zapravo, ovaj proizvod može znatno smanjiti neželjene efekte hemoterapije.

Informacije o dobavljaču tečnog fucoidana

Naš preporučeni brend fucoidana je ZRadical. ZRadical je jedino sertifikovano organsko, čisto fucoidansko piće. Ne samo da je ZRadical jedino tečno piće na tržištu sa čistim fucoidanom (korišćenjem vlastite tehnologije vakuumske ekstrakcije hladne vode), već podržava zdravu kardiovaskularnu funkciju, jasnoću mozga i održava zdravlje zglobova.

Ovaj brend takođe preporučujemo jer:

  • Dolazi iz biljki sakupljenih iz ekstremnih severnih i južnih hemisfera gde se mogu pronaći najčistije biljke.
  • ZRadical ronioci obučeni su da biljke beru na ekološki odgovoran način i onda kada je sadržaj fucoidana na vrhuncu.
  • Farmaceutske postrojenja i proces ekstrakcije bez rastvarača osiguravaju najviši kvalitet i maksimalnu bioaktivnost.

Za razliku od većine sokova koji se prodaju kao „super-hranljiva“ pića, ZRadical se prodaje isključivo preko Youngevity distributera putem kanala direktne prodaje. Jedan od razloga je to što zaposleni u prodavnicama zdrave hrane nemaju potrebno znanje za prodaju ovog proizvoda i da mu obezbede odgovarajuću podršku.

Youngevity isporučuje svoj fucoidan proizvod direktno na vaša vrata širom Sjedinjenih Država i nekoliko drugih zemalja.

Preporučena doza za osobe sa ugroženim imunitetom

Iako ne možemo da damo medicinske tvrdnje, zabeležene su najveće zdravstvene koristi kada se prati ovaj zdravstveni protokol:

295 – 355 ml ZRadical dnevno (od 5 do 6 puta u porcijama od 60 ml u toku dana).

Preporučeni raspored uzimanja: 60 ml nakon buđenja, 60 ml par sati kasnije, 60 ml u podne, 60 ml u 15 časova, 60 ml u vreme večere i 60 ml pred spavanje.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts

X