kurir brza dostava

Dostava pošiljke

Dostva pošiljke se može izvršiti po celom svetu. Gotovo sve zemlje podržavamo s tim što veću brzinu dostave postižemo u zemljama EU. Brzina dostave zavisi od više faktora ali možemo da vam garantujemo dostavu iz naših skladišta koja se nalaze u Bugarskoj i Nemačkoj u roku od maksimalno 5 dana na teritoriji cele Evropske Unije. Za neke zemlje vreme dostave je od 1 do 2 dana dok je za druge zemlje potrebno malo više vremena.

Primer dostave za zemlje po economy tarifi:

Hrvatska od 4 do 5 dana

Srbija od 3 do 5 dana

BiH od 3 do 5 dana

Makedonija od 3 do 5 dana

Kosovo od 4 do 5 dana

Slovenija od 4 do 5 dana

Poljska do 4 dana

Češka do 4 dana

Austija od 4 do 5 dana

Nemačka od 4 do 5 dana

Rumunija 1 dan

Brza dostava

Na teritoriji kompletne EU i širom sveta isporučujemo naše preparate u minimalnom roku

Besplatna dostava

Za pošiljke vrednost preko 150 eur dobijate besplatnu isporuku na Vašu adresu.

Zaštićeni paketi

Profesionalno zapakovani preparati garantuju dostavu bez oštećenja i drugih neprijatnost.

Eklektronski sistem plaćanja

Izvršite plaćanje brzo na našem sajtu putem kartice ili PayPal platforme potpuno bezbedno

Express dostava

Za naše klijente koji žele da dobiju svoju pošiljku većom brzinom omogućili smo uslugu DHL express. Brzina dostave pošiljke je između 1 i 2 dana za sve zemlje unutar EU dok za zemlje koje su udaljenije varira između 2-3 dana. Pored expresno brze dostave putem live sistema za praćenje ćete uvek omoći da vidite gde se Vaša pošiljka nalazi. Za zemlje koje su EU ne naplaćuje se carina. Da napomenemo zemlje koje su izvan EU podležu mogućim carinskim ograničenjima i moguće je da vreme bude duže ako pošiljka podleže carinskoj proceduri iz tog razloga je najbolje proveriti koji su uslovi pod kojima pošiljka ne podleže carinskoj proceduri. Neki od primera zemlja iz regiona su sledeći:

Pošiljke koje ne prelaze vrednost od 150 eur se smantraju pošiljkama manje vrednosti.  Ove pošiljke u BiH ne podležu carinskoj proceduri i biće brzo dostavljene na Vašu adresu. Vreme tranzita zavisi ali možete očekivati Vaš paket do makismalno 3 dana.

Pošiljke do vrednosti od 50 eur ne podležu carinskoj proceduri. Ovakvi paketi mogu da stignu u bilo koji deo Srbije za maksimalno 3 dana.

Za robu neznatne vrednosti (do 75eura), ne plaća se carina ni PDV. Brzina dostave je nešto duža ali ne bi trebala da pređe 3 dana.

express

Informacije za zemlje u regionu carina i dostava

Za zemlje iz EU se ne plaća carina. U ostalim zemljama izvan EU paketi podležu carinskoj proceduri i mog nastati dodatni troškovi.