Dostava pošiljke

Dostva pošiljke se može izvršiti po celom svetu. Gotovo sve zemlje podržavamo s tim što veću brzinu dostave postižemo u zemljama EU. Brzina dostave zavisi od više faktora ali možemo da vam garantujemo dostavu iz naših skladišta koja se nalaze u Bugarskoj i Nemačkoj u roku od maksimalno 5 dana na teritoriji cele Evropske Unije. Za neke zemlje vreme dostave je od 1 do 2 dana dok je za druge zemlje potrebno malo više vremena.

Primer dostave za zemlje po economy tarifi:

Hrvatska od 4 do 5 dana

Srbija od 3 do 7 dana

BiH od 3 do 7 dana

Makedonija od 3 do 7 dana

Kosovo od 4 do 7 dana

Slovenija od 4 do 7 dana

Poljska do 4 dana

Češka do 4 dana

Austija od 4 do 5 dana

Nemačka od 4 do 5 dana

Rumunija 1 dan

Zbog problema nastalih usled rata u Ukraini vreme dostave nije sigurno i može doći do odlaganja u isporuci pošiljke.

Brza dostava

Na teritoriji kompletne EU i širom sveta isporučujemo naše preparate u minimalnom roku

Isti dan

Pošiljke se šalju isti dan za porudžbine do 4 sata

Zaštićeni paketi

Profesionalno zapakovani preparati garantuju dostavu bez oštećenja i drugih neprijatnost.

Eklektronski sistem plaćanja

Izvršite plaćanje brzo na našem sajtu putem kartice ili PayPal platforme potpuno bezbedno

Express dostava

Za naše klijente koji žele da dobiju svoju pošiljku većom brzinom omogućili smo uslugu DHL express. Brzina dostave pošiljke je između 1 i 2 dana za sve zemlje unutar EU dok za zemlje koje su udaljenije varira između 2-3 dana. Pored expresno brze dostave putem live sistema za praćenje ćete uvek omoći da vidite gde se Vaša pošiljka nalazi. Za zemlje koje su EU ne naplaćuje se carina. Da napomenemo zemlje koje su izvan EU podležu mogućim carinskim ograničenjima i moguće je da vreme bude duže ako pošiljka podleže carinskoj proceduri iz tog razloga je najbolje proveriti koji su uslovi pod kojima pošiljka ne podleže carinskoj proceduri. Neki od primera zemlja iz regiona su sledeći:

Plaćanje prilikom preuzimanja

Dragi kupci ovim putem vas obaveštavamo da je moguće od 15.09.2021 platiti proizvode prilikom dostave. Ovaj vid plaćanja je dostupan je u sledećim zemljama:

  • Hrvatska
  • Slovenija
  • Bugarska
  • Austrija
  • Poljska
  • Repulika Češka
  • Rumunija

Na ovaj načim smo obezbedili našim klijentima veći komformitet prilikom kupovine naših proizvoda. Ono što treba da uradite da bi ste poručili proizvode i platili ih prilikom preuzimanja je da kad stignete na stranicu plaćanje izaberete opciju plaćanje putem preuzimanja i potvrdite porudžbinu.

Plaćanjem prilikom dostave ne snosite nikakve doatne troškove, plaćate samo fakturu, cenu proizvoda i troškove dostave.

Plaćanje prilikom dostave mogu da dobiju isključivo kupci koji su napravili više od 3 porudžbine.

Zbog unapredjenja poslovanja i veće fleksibilnosti naše proizvode je moguće platiti kreditnom karticom, Paypal uplatom i Bankovnim transferom.

Za sve informacije oko kupovine i korisničku podršku nas kontaktiraje putem ikonica u desnom uglu (whatsup, viber, facebook) ili putem poruka sa našim dežurnim operaterom u donjem desnom uglu. Sva pitanja takođe možete poslati na email kontakt@eistria.com

Srdačan pozdrav i uspešnu kupovinu vam želi Eistria tim.