dmso

DMSO/CD hlor dioksid protokol za čišćenje organizma od mikroba

Ovo je jedan od najboljih anti kancer protokola  koji koriste mnoge klinke za lečenje leče raka prirodnim putem. Svrha ovog protokola je da preobrazi kancerogene ćelije u normalne ćelije korišćenjem preparata DMSO i hlor dioksida.Čišćenjem ćelija od mikroba one prelaze iz deformisanog kancerogenog i mutiranog oblika u normalan to jest postaju zdrave.
Pre nego pročitate ovaj članak bitno je da pročitate kako nastaje rak

Ovaj protokol kako smo naveli do sad ne samo da uništava mikrobe u organizmu već i smanjuje bol u datom predelu pa na ovaj način možete direktno da utičete i na oboljenja reume ili artritisa i smanjite bol i simptome kod ovih oboljenja.Kod bolova od kancera DMSO smanjuje bol za nekoliko sati.
Njegova upotreba je izražena u sportskoj medicini prilikom težih povreda on se u vidu spreja ili kreme nanosi na kožu.Njegovo osnovo svojstvo je da regeneriše oštećene ćelije, smanjuje bol i dovodi veću količinu krvi na mesto koje povredjeno a samim tim pokidano mišićno tkivo brže zaceljuje i organizam brže sanira povredu.
Više o preparatu DMSO možete pročitati u članku DMSO i njegova antikancer svojstva

DMSO MAGIČNI METAK i hemoterapija

Kad se koristi PET skener bolesniku se daje radioaktivna glukoza, kancerogne ćelije uzimaju veću količinu glukoze i na ovaj način se one obeležavaju i postaju vidljive za X zrake. Slično funkcioniše i DMSO hemoterapija protokol.

Dmso kombinovan sa hemoterapijom se takođe naziva i magični metak u kom DMSO usmerava hemoterpaiju isključivo na kancerogene ćelije.U ovom kombinovanom slučaju samo male doze hemoterapije su potrebne jer DMSO navodi hemoterapiju isključivo na kancerogene ćelije, takođe primećeno je da u tom slučaju nema negativnih efekata na ostale zdrave ćelije.Ovaj efekat DMSO sa hemoterapijom povećava njeno lečenje sa 3% na čak 90%.
Kako DMSO utiče sa hemoterapijom:

1.Dmso se poveže sa hemoterapijom i sa lekom

2.Dmso pogađa kancerogene ćelije i pronalazi ih
3.Dmso vodi hemoterapiju do kancerogenih ćelija
4.Hemoterapija uništava kancerogene ćelije
DMSO se može kombinovati veoma uspešno sa mnogim lekovima poput haematoxylonola, Adriamycin, Cisplatin, 5 Fluorouracil i Methotrexate i sa drugima.
U nekim naučnim studijama je primećeno da bolesnici koji uzimaju DMSO sa hemoterapijom nemaju prateće efekte poput suvih usta ili opadanja kose i da hemoterapiju podnose mnogo bolje od onih ljudi koji nisu uzimali DMSO.
DMSO i MSM

DMSO kombinovan sa MSM vraća kancerogene ćelije u zdrave. Ova dva jedinjenja uništavaju mikrobe unutar kancerogenih ćelija i vraćaju anaerobni metabolizam ćelije u normalu.

DMSO i cesijum hlorid

dmso image protocol

Cesijum hlorid sam po sebi uspešno ulazi u kancerogene ćelije kroz njihovu aerobnu membranu ali mu i DMSO pomaže u tome i povećava njegovu efikasnost.DMSO je izuzetno dobar kod kancera mozga jer izuzetno dobro probija krvno moždanu barijeru.DMSO ne bi trebalo uzimati oralnim putem osim ako nije miksovan sa pola litre soka ili vode.Takodje prilikom upotrebe sa cesijum hloridom ova dva preparata treba da se unose preko kože. DMSO će bukvalno ugurati cesijum hlorid u kožu tako da na ovaj način možete naciljati tačno mesto gde se nalazi kancer. Putem kože DMSO može da stigne do tumora već za 15 minuta.

Ne prinosite DMSO očima i ne dozvolite da vam udje u oči.
Kad koristite i kad ga pripremate ne koristite plastične ili lateks rukavice ili bilo koji drugi tip rukavica jer prilikom kontakta on može da prenese deo materijala sa rukavica u vaš organizam jer su neki od plastičnih materijala razgradivi u dodiru sa DMSO.
Dakle DMSO treba da sipate direktno iz boce u čašu i da ga u čaši promešate i da se direktno iz čaše nanese na kožu gde se kancerogene ćelije nalaze i blago ga utrljate i nanesete nekim staklenim ili drvenim predmetom.
DMSO uvek može da se koristi sa staklom, drvetom, keramikom ili metalom.

DMSO/CD protokol

Ovaj protokol je najefektivniji kod melanoma jer ovaj vid kancera ima standardnu ćelijsku strukturu i ima tipičan način širenja u organizmu mada takođe utiče podjednako dobro i na druge oblike kancera i tumora.

Deca ispod 12 godina ne bi trebala da koriste ovaj tretman.Takodje ovaj tretman ne bi trebale da koriste trudnice i žebne koje žele trudnoću u vremenu od nekoliko meseci od korišćenja ovog tretmana.

Ovaj tretman ne bi trebalo koristiti zajedno sa multivitaminskim suplementima, vitaminom C, vitaminom E, selenom, pojačivačima imunog sistema ili bilo kojim drugi preparatom koji sadrži anti-oksidanse. Hlor dioksid je oksidator i može da neutrališe sve ove antioksidanse a automatski se smanjuje njegovo delovanje i učinkovitost.
Najbolja primena tretmana nije da nanaesete veću količinu DMSO/CD na obolelo mesto i kožu već da ga podelite na više manjih doza.  U našem slučaju mi prporučujemo 12 doza koj se nanose na razmaku od sat vremena.

Šta se koristi za ovaj protokol od 12 sati:

1. DMSO
2. MMS ( Miracle Mineral Suplement 28% sodium hlorid)
3. 50% Citrična kiselina
DMSO uglavnom dolazi u bocama od 99,99% čistoće. Treba ga miskovati sa 30% vode to daje odnos 70/30. Dakle poručujete ga čistog i miksujete sa 30% destilovane vode.
Ovde ću vam objasniti kako se pravi hlor dioksid iz MMS i citične kiseline.
 Da bi ste napravili jednu kap hlor dioksida pomešajte jednu kap MMS sa jednom kapi 50% citrične kiseline.
Za tretman na svakih sat vremena uputstvo za pravljenje tri kapi preparata DMSO/CD :
1.Stavite tri kapi MMS u malu čašu
2.Ubacite 3 kapi citrične kiseline
3.Mešajte ih oko 3 minuta pritom zatvorite čašu ili posudu poklopcem ali ih mešajte nežno, ne mućkajte ih ( ne dodavajte vodu)
4.Dodajte 6 kapi DMSO
5.Mešajte sve zajedno oko jednog minuta, u zatvorenoj posudi. Nemojte mućkati.
6.Nanesite mešavinu i utrljajte je na mesto gde se nalazi kancer. Trljte da se nanese na vašu kožu u veoma takom sloju nežno.
Radite ovo na svaki sat 12 sati ali u tačno vreme.Napomena da se DMSO meša sa ostalim sastojcima samo minut pre same upotrebe. Takođe ne dodavajte vodu ovoj mešavini.
Za vreme ovog protokola treba izbegavati unos tečnosti i veliki unos hrane. Kad završite protokol od 12 sati možete piti prečišćenu vodu i jesti zdravu dijetalnu hranu.
Za teške pacijente sa kancerom koji je napredovao ovaj mix može da se koristi 2x jači ili 3x jači u veoma teškim slučajevima može da se koristi i 5x jači. Koliko će puta jači biti zavisi od količine supstance koju ćete naneti na kožu.

Ova mešavina može da se stavlja direktno na kožu na mesto gde se nalazi tumor ili kancer i na kožu oko tumora. Ako se koža upali ili počne da svrbi treba promeniti mesto ali treba gledati da bude što bliže samom tumoru.
Ako koristite ovaj tretman od ponedeljka do petka za vikend možete da da pauzirate sa tretmanom tako što ćete uživati u prirodi i biti fizički aktivni.

Ovaj tretman bi trebalo koristiti izmedju 4 i 5 nedelja. Pravi se pauza od dve nedelje i rade se testovi krvi i kontroliše se razvoj kancera. Posle dve nedelje može opet da se ponovi ovaj protokol.
Ako se kancer nalazi u jetri ovaj metod nanošenja može biti na ruke ili noge tako važi i za neke druge organe.

Share

author

Miko Lamberto

Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

Similar Posts