Eistira ko smo mi?

Više informacija o našoj firmi i čime se bavimo

Dostava

Više informacija o isporuci i dostavi

Plaćanje

Informacije o načinu plaćanja i pogodnostima

Politika privatnosti

Sve informacije o privatnosti na sajtu

Dostava

Dragi kupci ovim putem vas obaveštavamo da je moguće od 15.09.2021 platiti proizvode prilikom dostave. Ovaj vid plaćanja je dostupan je u sledećim zemljama:

 • Hrvatska
 • Slovenija
 • Bugarska
 • Austrija
 • Poljska
 • Repulika Češka
 • Rumunija

Na ovaj načim smo obezbedili našim klijentima veći komformitet prilikom kupovine naših proizvoda. Ono što treba da uradite da bi ste poručili proizvode i platili ih prilikom preuzimanja je da kad stignete na stranicu plaćanje izaberete opciju plaćanje putem preuzimanja i potvrdite porudžbinu.

Plaćanjem prilikom dostave ne snosite nikakve doatne troškove, plaćate samo fakturu, cenu proizvoda i troškove dostave.

Zbog unapredjenja poslovanja i veće fleksibilnosti naše proizvode je moguće platiti kreditnom karticom, Paypal uplatom i Bankovnim transferom.

Prihvatamo plaćanje prilikom dostave za određene zemlje unutar EU, plaćanje kreditnim karticama, direktan bankovni transfer i Paypal.

Na vašem bankovnom rečunu će se pojaviti trensakcija sa naznalom eistia, pored toga sredstva mogu da budu neko vreme u opciji zadržana sredstva.

Plaćanje

Proizvodi navedeni na veb stranici dolaze od međunarodnih trgovaca i obično se ne skladište u bilo kojem od naših distributivnih centara. Rokovi isporuke mogu varirati u zavisnosti od prodavca i različitih drugih razloga (državni praznici, zemlja porekla itd.). Izračunavaju se na osnovu brzine kojom trgovac obično isporučuje artikal u naše čvorište i vremena tranzita iz naših međunarodnih čvorišta u vašu zemlju.

Sve zavisi od zemlje do zemlje, generalno informacije o dostavi možete pronaći ovde. Brzina slanja zavisi od načina dostave, economy dostava je dobra za zemlje EU i stiže veoma brzo. Ako vam je potrepna ekspresno brza dostava u roku od dan ili dva koristite express dostavu, ovo je dostava DHL express. DHL Vam garantuje brzinu i sigurnost Vaše pošiljke.

Proizvode dostavljamo u gotovo sve zemlje sveta.

Da bi naš rad funkcionisao što efikasnije, sve vaše predmete šaljemo direktno kuriru.  Većina kurira ima opciju da preuzmete paket iz svojih kancelarija ili dogovorite samostalno preuzimanje ako se nalazite u području gde kurir nema uslugu

Većinu artikala možete vratiti za novac u našoj prodajiili ih zameniti u roku od 14 kalendarskih dana od datuma isporuke, ako su još uvek u originalnom pakovanju. U Eistria svi naši proizvodi su nekorišćeni i u originalnom pakovanju. Međutim, zbog proizvođača ili logistike mogu se pojaviti greške i nedostaci. Potrudićemo se da vaš problem rešimo što je pre moguće.

Neki od naših proizvoda isporučuju se s međunarodnom garancijom, pa ako postoji greška proizvođača u vašoj pošiljci, kontaktirajte nas i mi ćemo vas obavestiti o sljedećem koraku. Međutim, ako je problems nastao zbog nas, prihvatit ćemo vaš proizvod i zamieniti ga za novi.

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni kupovinom ili vam se nije prikazala kao reklamirana, eistria će vam izdati potpuni povrat novca ili skladišni kredit za proizvod, pod uslovom da nam se vrati u poslatom stanju i u originalnom pakovanju . Takođe ćemo platiti povratne troškove isporuke ako je rezultat naše greške.

Zahtev za povratak je lak. Imajte na umu da proizvode možete vratiti u roku od 14 kalendarskih dana od dana kada ste je primili. Možete nas kontaktirati putem naše 24 -časovne podrške za ćaskanje uživo.

Kada primimo vaš zahtev, organizovaćemo preuzimanje artikala i naši kurirski partneri će vas pozvati da zakažete preuzimanje u vaše najpogodnije vreme. Povrat će biti obrađen čim stavku primimo od vas. Obično može proći 5-10 radnih dana pre nego što se sredstva prikažu na vašem računu, u zavisnosti od procesa refundiranja vaše banke.

Pitanja i odgovori

Da, mi smo legitimna, fizički postojeća kompanija sa dozvolom za prodaju lekovitog bilja, suplemenata, kozmetike, meda, čajeva i biljnih mešavina. Možete biti sigurni da se proizvodi koje kupujete čuvaju u odličnoj higijeni, na potrebnoj temperaturi i pod nadzorom naših organa.

Svi proizvodi su registrovani u EU i mogu se slobodno distribuirati širom celog sveta.

Za firme i distribuere posebne pogodnosti.

Nudimo izvrsnu uslugu i trudićemo se da budete zadovoljni. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas na [email protected] da bismo pokušali da ispunimo vaša očekivanja.

Ako želite da podelite svoja zapažanja, mišljenja i pitanja o biljkama, biljnom leku ili drugim temama, to možete učiniti kao komentar na proizvod. Imajte na umu da naša kompanija ne toleriše lažne informacije, klevetu, nedokazane navode, nezakonite radnje, uvrede i bezobrazno postupanje i zadržava pravo da uređuje vaše komentare na koje se slažete prilikom njihovog objavljivanja.

Stručnu pomoć nutricioniste i fitoterapeuta, tumačenje nalaza, pravljenje nutricionističkog programa, pravljenje programa suplemntacije, savete vezane za promene ličnih navika, pravljenje kombinovanih programa, preporuke prilikom kupovine suplemenata možete dobiti od naših sertifikovanih stručnjaka. Osnovne konsultacije se ne naplaćuju, dok se analiza i pravljenje programa naplaćuju po važećem cenovniku. Usluge savetovanja prilikom kupovine proizvoda se ne naplaćuju. Naši klijenti koji koriste naše nutricionističke usluge i kupuju naše proizvode će dobiti posebne pogodnosti.

Za upotrebu i kombinovanje suplemenata, minerala i vitamina, upotrebu čajeva, eteričnih ulja je potrebno biti stučno osposobljen. Da bi ste pravilno upotrebljavali suplemente  za odgovarajuće probleme ponekad nije dovoljno samo pročitati članak i piti sve i svašta na svoju ruku. Prevashodno je potrebno konsultovati lekara da li možda taj suplement ili više suplemenata nemaju interakciju sa lekom koji pijete a posle toga možete se obratiti i nama sa specijalnim zahtevima, pitanjima i savetima. Preporuka je da ništa ne radite na svoju ruku uvek konsultujte stručno lice.

Mogu da nam se obarte svi, ali u nekim slučajevima za koje nismo nadležni će mo pokušati da pomognemo na taj način što ćemo Vas uputiti na specijalistu koji će Vam biti od pomoći. Iz tog razloga smo ostvarili kontakt sa mnogim medicinskim ustanovama širom sveta. Mi možemo da Vam organizujemo pregled i lečenje u renomiranim svetskim klinikama. na ovaj način Vam pružamo kompletnu uslugu savetovanja i pomoći u punom smislu te reči.

Sve zavisi od zemlje do zemlje, generalno informacije o dostavi možete pronaći ovde. Brzina slanja zavisi od načina dostave, economy dostava je dobra za zemlje EU i stiže veoma brzo. Ako vam je potrepna ekspresno brza dostava u roku od dan ili dva koristite express dostavu, ovo je dostava DHL express. DHL Vam garantuje brzinu i sigurnost Vaše pošiljke.

Možete da vršite dalju prodaju naših proizvoda jer smo mi i veleprodaja. Ako imate registrovanu firmu javite nam se, daćemo Vam ponudu koju ne možete da odbijete. Na ove konkurentne i niske cene dobićete neverovatne popuste.

Za Vas u ponudi imamo:

 • čajeve
 • eterična ulja
 • hladno ceđena ulja
 • tečne ekstrakte
 • dijeteske suplemente
 • lekovito bilje
 • meleme
 • proizvode na bazi meda
 • prirodni med
 • začine
 • vitamine i minerale renomiranih proizvođača
 • prirodnu kozmetiku i mnoge druge proizvode

Za firme registrovane u EU posebne pogodnosti.