Pitanja i odgovori

Da, mi smo legitimna, fizički postojeća kompanija sa dozvolom za prodaju lekovitog bilja, suplemenata, kozmetike itd. Možete biti sigurni da se proizvodi koje kupujete čuvaju u odličnoj higijeni, na potrebnoj temperaturi i pod nadzorom naših organa.

Nudimo izvrsnu uslugu i trudićemo se da budete zadovoljni. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas na [email protected] da bismo pokušali da ispunimo vaša očekivanja.

Da, naša kompanija Eistria Ltd. nudi samo legitimne proizvode, kako hranu, tako i kozmetiku. Uvozimo proizvode i nudimo proizvode za preko 500 uvoznika i proizvođača zaštitnih znakova za kompletnu EU. Imamo dozvolu za onlajn trgovinu koja vam garantuje da kompaniju kontrolišu nadležni odseci.

Ako želite da podelite svoja zapažanja, mišljenja i pitanja o biljkama, biljnom leku ili drugim temama, to možete učiniti kao komentar na proizvod. Imajte na umu da naša kompanija ne toleriše lažne informacije, klevetu, nedokazane navode, nezakonite radnje, uvrede i bezobrazno postupanje i zadržava pravo da uređuje vaše komentare na koje se slažete prilikom njihovog objavljivanja.

Stručnu pomoć nutricioniste i fitoterapeuta, tumačenje nalaza, pravljenje nutricionističkog programa, pravljenje programa suplemntacije, savete vezane za promene ličnih navika, pravljenje kombinovanih programa, preporuke prilikom kupovine suplemenata možete dobiti od naših sertifikovanih stručnjaka. Osnovne konsultacije se ne naplaćuju, dok se analiza i pravljenje programa naplaćuju po važećem cenovniku. Usluge savetovanja prilikom kupovine proizvoda se ne naplaćuju. Naši klijenti koji koriste naše nutricionističke usluge i kupuju naše proizvode će dobiti posebne pogodnosti. Pozovite nas za više informacija.

Za upotrebu i kombinovanje suplemenata, minerala i vitamina, upotrebu čajeva, eteričnih ulja je potrebno biti stučno osposobljen. Da bi ste pravilno upotrebljavali suplemente  za odgovarajuće probleme ponekad nije dovoljno samo pročitati članak i piti sve i svašta na svoju ruku. Prevashodno je potrebno konsultovati lekara da li možda taj suplement ili više suplemenata nemaju interakciju sa lekom koji pijete a posle toga možete se obratiti i nama sa specijalnim zahtevima, pitanjima i savetima. Preporuka je da ništa ne radite na svoju ruku uvek konsultujte stručno lice.

Mogu da nam se obarte svi, ali u nekim slučajevima za koje nismo nadležni će mo pokušati da pomognemo na taj način što ćemo Vas uputiti na specijalistu koji će Vam biti od pomoći. Iz tog razloga smo ostvarili kontakt sa mnogim medicinskim ustanovama širom sveta. Mi možemo da Vam organizujemo pregled i lečenje u renomiranim svetskim klinikama. na ovaj način Vam pružamo kompletnu uslugu savetovanja i pomoći u punom smislu te reči.