Pitanja i odgovori

Da, mi smo legitimna, fizički postojeća kompanija sa dozvolom za prodaju lekovitog bilja, suplemenata, kozmetike, meda, čajeva i biljnih mešavina. Možete biti sigurni da se proizvodi koje kupujete čuvaju u odličnoj higijeni, na potrebnoj temperaturi i pod nadzorom naših organa.

Svi proizvodi su registrovani u EU i mogu se slobodno distribuirati širom celog sveta.

Za uvoz proizvoda u Vašu zemlju u slučaju da vam je potrebna prateća dokumentacija kontaktirajte nas na Telefon: +41225017665  Mobilni: +381637069660

Za firme i distribuere posebne pogodnosti.

Nudimo izvrsnu uslugu i trudićemo se da budete zadovoljni. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas na kontakt@eistria.com da bismo pokušali da ispunimo vaša očekivanja.

Da, naša kompanija Eistria Ltd. nudi samo legitimne proizvode, kako hranu, tako i kozmetiku. Uvozimo proizvode i nudimo proizvode za preko 500 uvoznika i proizvođača zaštitnih znakova za kompletnu EU. Imamo dozvolu za onlajn trgovinu koja vam garantuje da kompaniju kontrolišu nadležni odseci.

Ako želite da podelite svoja zapažanja, mišljenja i pitanja o biljkama, biljnom leku ili drugim temama, to možete učiniti kao komentar na proizvod. Imajte na umu da naša kompanija ne toleriše lažne informacije, klevetu, nedokazane navode, nezakonite radnje, uvrede i bezobrazno postupanje i zadržava pravo da uređuje vaše komentare na koje se slažete prilikom njihovog objavljivanja.

Stručnu pomoć nutricioniste i fitoterapeuta, tumačenje nalaza, pravljenje nutricionističkog programa, pravljenje programa suplemntacije, savete vezane za promene ličnih navika, pravljenje kombinovanih programa, preporuke prilikom kupovine suplemenata možete dobiti od naših sertifikovanih stručnjaka. Osnovne konsultacije se ne naplaćuju, dok se analiza i pravljenje programa naplaćuju po važećem cenovniku. Usluge savetovanja prilikom kupovine proizvoda se ne naplaćuju. Naši klijenti koji koriste naše nutricionističke usluge i kupuju naše proizvode će dobiti posebne pogodnosti. Pozovite nas za više informacija.

Za upotrebu i kombinovanje suplemenata, minerala i vitamina, upotrebu čajeva, eteričnih ulja je potrebno biti stučno osposobljen. Da bi ste pravilno upotrebljavali suplemente  za odgovarajuće probleme ponekad nije dovoljno samo pročitati članak i piti sve i svašta na svoju ruku. Prevashodno je potrebno konsultovati lekara da li možda taj suplement ili više suplemenata nemaju interakciju sa lekom koji pijete a posle toga možete se obratiti i nama sa specijalnim zahtevima, pitanjima i savetima. Preporuka je da ništa ne radite na svoju ruku uvek konsultujte stručno lice.

Mogu da nam se obarte svi, ali u nekim slučajevima za koje nismo nadležni će mo pokušati da pomognemo na taj način što ćemo Vas uputiti na specijalistu koji će Vam biti od pomoći. Iz tog razloga smo ostvarili kontakt sa mnogim medicinskim ustanovama širom sveta. Mi možemo da Vam organizujemo pregled i lečenje u renomiranim svetskim klinikama. na ovaj način Vam pružamo kompletnu uslugu savetovanja i pomoći u punom smislu te reči.

Sve zavisi od zemlje do zemlje, generalno informacije o dostavi možete pronaći ovde. Brzina slanja zavisi od načina dostave, economy dostava je dobra za zemlje EU i stiže veoma brzo. Ako vam je potrepna ekspresno brza dostava u roku od dan ili dva koristite express dostavu, ovo je dostava DHL express. DHL Vam garantuje brzinu i sigurnost Vaše pošiljke.

Možete da vršite dalju prodaju naših proizvoda jer smo mi i veleprodaja. Ako imate registrovanu firmu javite nam se, daćemo Vam ponudu koju ne možete da odbijete. Na ove konkurentne i niske cene dobićete neverovatne popuste.

Za Vas u ponudi imamo:

 • čajeve
 • eterična ulja
 • hladno ceđena ulja
 • tečne ekstrakte
 • dijeteske suplemente
 • lekovito bilje
 • meleme
 • proizvode na bazi meda
 • prirodni med
 • začine
 • vitamine i minerale renomiranih proizvođača
 • prirodnu kozmetiku i mnoge druge proizvode

Pozovite +41225017665  +381637069660

Za firme registrovane u EU posebne pogodnosti.

Proizvode dostavljamo u gotovo sve zemlje svtea pozovite nas i rado ćemo dogovoriti dostavu i odgovoriti na dodatna pitanja.  +41225017665  +381637069660