Bill Henderson protokol za kancer – Sve što trebate da znate

3 minutes, 44 seconds Read

Bill Henderson protokol je jeftin ali veoma snažan tretman karcinoma. Ovaj protokol može koristiti bilo koja osoba obolela od karcinoma bilo koje vrste. Međutim, ako se rak brzo širi, ako se već znatno proširio ili je naročito opasan tip raka, preporučuje se neki jači protokol.  Neki od jačih protokola su Cellect-Budwig, Cezijum Hlorid ili protokol visoke radio-frekvencije.

Ovaj tretman je ocenjen je kao alternativni tretman kancera stadijuma III i ne preporučuje se za pacijente sa uznapredovalim rakom. Ovakvi pacijenti bi trebalo da koriste Cellect-Budwig protokol ili Cesijum hlorid protokol ili protokol visoke radio-frekvencije uz Beta Glukan. Oni bi trebalo da koriste Dirt Cheap protokol ako ne mogu priuštiti jedan od tri pomenuta tretmana.

To je jedan od najblažih tretmana.

Bill Henderson protokol objašnjenje

Bill Henderson protokol

Kod većine alternativnih tretmana, ishrana obolelih od raka (sve ono što pacijent može da jede i ono što ne bi trebao jesti) jeste osmišljena tako da se izbegne hranjenje ćelija kancera. To nije slučaj i sa ovim protokolom. Sa ovim protokolom, dijetalna ishrana je od krucijalne važnosti i predstavlja aktivni deo tretmana.

Iako mislite da će varanje, kada je reč o ishrani obolelih od raka, za 10 procenata uticati samo na efikasnost vašeg lečenja za 10 procenata, to nije slučaj sa ovim protokolom. Pacijent sa karcinomom mora biti fanatičan i doslovce se pridržavati ishrane, jer je to sastavni deo terapije.

Svrha dijete jeste stvaranje visoko alkalnog unutrašnjeg terena u kojem mikrobi ne mogu da opstaju. Pošto su mikrobi sastavni deo raka, ishrana je od suštinske važnosti.

Još jedna jedinstvena stvar u ovom tretmanu jeste to da su neki aspekti protokola dizajnirani da kupe vreme za pacijenta obolelog od kancera. Ovo znači da čak i ako pacijent nije učinio ništa drugo, pacijent može preživeti mnogo duže nego što bi to inače bio slučaj.

To omogućava više vremena za izlečenje kancera i time omogućuje upotrebu blažeg lečenja. Blaži tretman znači da se ćelije raka ubijaju sporijim tempom pa je samim tim manje i začepljenje (npr. kad su u pitanju pacijenti sa karcinomom pluća), manje upala i otoka (npr. kod pacijenata sa rakom mozga) itd.

Kako produžiti život obolelih

johanna budwig
Johanna Budwig

Nemojte brinuti o tome što će ćelije raka biti ubijane sporijim tempom. Činjenica da terapija kupuje vreme omogućava da ovaj tretman bude veoma efikasan, vrlo brz, ali bez visokog rizika koji može biti uzrokovan visokim nivoom začepljenja, upale ili otoka.

Stvari koje kupuju vreme za pacijenta su ishrana prilagođena obolelima od kancera, proizvod ječma (koji je hladno obrađen, pa je samim tim i vrlo efikasan proizvod) i drugi suplementi.

Veoma važan deo ovog tretmana koji je osmišljen da obezbedi dodatno vreme jeste Budwig protokol koji podrazumeva uzimanje ulja lana i mladog sira (švapskog sira). Ovaj tretman brzo negira štetne efekte ćelija raka i pomaže u zaštiti ćelija koje nisu kancerogene. To se postiže detoksifikacijom tela i prilagođavanjem naelektrisanja u i oko ćelija kancera.

Bill Henderson protokol ne podrazumeva brigu oko sofisticiranih aspekata Budwig protokola, jer je osnovni deo, ulje lanenog semena i švapski sir, dovoljan da obezbedi energiju veoma slabim ćelijama raka. Koristi i druge stvari u odnosu na one koje je Johanna Budwig koristila za obavljanje drugih zadataka koje protokol treba da postigne. Njena knjiga sadrži mnoštvo informacija o Budwig protokolu.

Proizvodi za imuni sistem

Postoji nekoliko vrhunskih proizvoda za izgradnju imuniteta u okviru protokola koje pacijent može da izabere. Beta glukan je jedan od najefikasnijih. Za one koji su primili veliku količinu hemoterapije, ovaj aspekt lečenja je dalekodometni zbog oštećenja imunog sistema uzrokovanog hemoterapijom. Za one koji su izbegli bilo kakvu ili većinu hemoterapije, oni mogu brzo primetiti koristi ovog dodatka, jer njihov imuni sistem još uvek funkcioniše.

Ukratko, ovo je vrhunski tretman koji brzo radi, koji je blag i menja unutrašnji teren tako da mikrobi ne mogu opstati.

Kompletan Bill Henderson protokol može se naći u poglavlju 5 njegove knjige: Bez raka – Vaš vodič za blago, netoksično ozdravljenje (Cancer-Free – Your Guide to Gentle, Non-Toxic Healing). Dostupna je kao e-knjiga u okviru njegove Web strane.

  Popunite polja ispod radi kontakta.

  Budvig dijetalna smeša

  Više informacija o Budvig dijeti za kancerogena oboljenja klikom na dugme

  Share

  author

  Miko Lamberto

  Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

  Similar Posts

  X