Biljka koja leči tumor mozga

Ruta proizvod homepoatske medicine uništava ćelije moždanog maligniteta. Homeopatski agens koji se kristi je izdvojen iz biljke Ruta graveolens.  Ljudski malignitet mozga, malignitet HL-60 leukemije, be limfoidne ćelije i murinemelanoma ćelije su podlegle uticaju Rute spajanjem sa ca3 (po4)2 u kontrolisanom veštačkom okruženju.

Istraživanje ruta graveolens

15 osoba sa otkrivenim interkranijelnim tumorima su koristili Rutu 6 i Ca3 (PO4)2 kalcijum fosfat. Medju ovih 15 pacijenata 6 od 7 glioma pacijenata je doživelo kompletnu degeneraciju tumora. Ćelije tumora mozga tretirane sa Rutom izvan organizma u eksperimentalnim uslovima su istraživane za sleće: Telomer dinamiku, Apoptozu

Cilj istraživanja je bio da se ustanovi postupak samouništenja kancerogenih ćelija. Dokazano je iz sledećeg metoda istraživanja da veoma uspešno može da se na ovaj način uz upotrebu Rute 6 i CA3 (PO4) 2 kontroliše razvoj maligniteta mozga (glioma).

U ovom istraživanju je utvrđeno da mešavina Rute 6 i CA3 (PO4) 2 kad se konzumiraju oralno mogu da ometaju razvoj ili u potpunosti da unište gliom ljudski tumor mozga sa minimalnim ili bez sporednih efekata. Pacijenti koji su oboleli od glioma koji su tretirani Rutom 6 su pokazali bolje rezultate u odnosu na pacijente koji su oboleli od nekih drugih tipova tumora mozga.

Šta je Ruta?

Rura graveolens

Ruta je veoma žilava loza koja se koristi kao ukrasna biljka. Istraživanja su pokazala da ova biljka utiče na smanjenje glioma.  Ključni efekat ekstrakta je taj da ovo jedinjenje momentalno ojačava hromozomalne DNK fragmente koji se nazivaju telomeri.

Telomeri deluju kao naoružane frakcije hromozomskih DNK sa kojima su konkretno povezani nizovi. Ako su ovi telomeri oštećeni nekim štetnim uticajima, oni više ne mogu da brane hromozome. Ovi destabilisani i oštećeni hromozomi su povezani jedni sa drugima i na taj način, stvaraju određene anomalije ćelija koje vremenom počinju da se umnožavaju. Na taj način nastaju tumori mozga i maligne izrasline.

Jednom kad su telomeri povraćeni i ojačani od strane Rute, telo samo po sebi povraća kontrolu ne samo da počinje da napada kancerogene ćelije u mozgu već i pojačava deobu zdravih ćelija krvi i imunog sistema. Ovaj preparat vraća moć u organizam i ubrzo se pacijent oseća mnogo bolje.

Naučnici su dokazali da postoji izuzetno visok nivo remisije u takvim tumorima. Oni takođe naglašavaju uticaj ovog preparata na maligne tumore dojke, grla, pluća i želuca.

Rezime

Iako Ruta 6 utiče na nekoliko različitih vrsta maligniteta, ipak najbolje rezultate pokazuje kod tumora mozga. Ovaj tretman je izuzetno ekonomičan, nije smrtonosan i nema nikakvih neželjenih efekata. Ruta 6 je u stanju da uništi glioblastom. Osim toga ne postoje kontraindikacije koje su specifične za Ruta 6 kad se istovremeno konzumira sa bilo kojim drugim nekovencionalnim lekom. Ruta 6 predstavlja veoma značajno otkriće i obećavajući lek za širok spektar maligniteta.