Zdravlje

Lepota

Energija

POSETITE NAŠU PRODAVNICU

Online prodaja suplementacija tinkture čajevi

 • Najbolji proizvodi na tržištu

  Potpuno prirodni proizvodi najkvalitetnija eterična ulja, tinkture, vitamini i minerali, medicinske gljive, enzimi i brendovi suplementacije za posebne namene.

 • Korisnička podrška

  Najbolja podrška za naše kupce, saveti prilikom kupovine, preporuke kod upotrebe i sve ostale informacije

 • Izrada programa suplementacija

  Individualna izrada programa suplementacije, doziranje, saveti fitoterapeute prilikom upotrebe ulja, tinktura i čajeva

 • Onlajn kupovina suplementi

  Kupujte sigurno u našoj onlajn prodavnici, dostava širom celog sveta. Sigurni sistemi plaćanja.

Nutricionističke usluge

 • Smanjivanje kilaže

  Promenom navika, pravilnom ishranom, kontrolisanim unosom proteina, ugljenih hidrata i masti Vam garantujemo najbolje rezultate.

 • Povećavanje kilaže

  Uz pomoć kvalitetne ishrane, preporučenih vežbi i suplementacije povećavamo vašu masu i nivo energije.

 • Ishrana za bolesne

  Dijete za bolesne, regulisani režimi ishrane, poboljšavanje mikronutritivnih i makronutritivnih elemenata, krvne slike, energije. Sarađujemo sa Vašim lekarom.

 • Anliza i saveti

  Procena zdravstvenog stanja organizma,  konsultacije, savetovanje i preporuke

nutrcionističke usluge

Novosti iz sveta prirodnog zdravlja

Poslednje vesti

Alternativna medicina

Čišćenje organizma

Šta naši klijenti mogu da kažu o nama


Obožavam da čitam članke sa sajta eistria. Verni sam pratilac od samih početaka. Pomogli su mi kod problema sa menopauzom, da se na vreme pripremim i izbegnem komlikacije. Uz preparate za regulaciju hormona i pravilnu ishranu moj organizam funkcioniše odlično.  Preporučujem svima Eistra kompaniju i radujem se ponvnom susretu.

Čajeve koje su mi preporučili na Eistria i čajne mešavine od nekoliko veoma poznatih travara nisam mogla da nadjem nigde. Sa jednom čajnom mešavinom, melemima i pravilnom ishranom sam rešila problem upaljene žuči za koju su mi rekli da trebam da operišem. Moj posao je prepun stresa ali sam ga uz pomoć prijatelja iz Eistria smanjila na minimum.

Želim da se zahvalim timu eistria. Njihovi kontakti u svetu medicine i prirodne medicine su odlični. Pomogli su mi da rešim problem s neuspelom plastičnom opercijom nosa. Uz pomoć eistrie obavila sam operaciju kod odličnog lekara i ispravila nedostatke koje je predhodni napravio.

Imala sa HPV i promene na grliću materice. Pored toga imuni sistem mi je bio u očajnom stanju, nervoza, problemi na fakultetu. Eistira tim mi je pomogao da se rešim HPV virusa potpuno bezbolno na čemu sam im neizmerno zahvalna.